1. Haberler
  2. Gündem
  3. 73 Yaşındaki Nazife Demir’in Kayıp İhbarı ve Arama Çalışmaları

73 Yaşındaki Nazife Demir’in Kayıp İhbarı ve Arama Çalışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 4 Temmuz 2023 tarihinde evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Nazife Demir (75) için yakınları endişe içinde. Alzheimer hastası olduğu belirtilen Demir’in kaybolması üzerine, ailesinin yaptığı ihbar doğrultusunda kapsamlı arama çalışmaları başlatıldı.

İlk etapta, kaybolduğu günün ardından yapılan aramalarda herhangi bir iz bulunamazken, daha sonra dosyayı devralan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Nazife Demir’e ait olduğu değerlendirilen elbise parçalarının bulunduğu Karşıyaka Mahallesi çevresinde araştırmalarını yoğunlaştırdı.

Kemik Parçaları Bulundu

Boş bir arazide yürütülen detaylı çalışmalarda, insana ait bazı kemik parçaları tespit edildi. Bu bulgular, kaybolan yaşlı kadının akıbeti hakkında yeni bir bilgi edinme umudunu artırdı. Elde edilen kemikler, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna götürüldü.

Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği belirtilirken, yerel halk ve Demir’in ailesi, hala sağ salim bulunması için umutlarını koruyor. Bu süreçte, yetkililerin yaptığı çalışmalar ve arama faaliyetleri büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: Sözcü

73 Yaşındaki Nazife Demir’in Kayıp İhbarı ve Arama Çalışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!