1. Haberler
  2. Magazin
  3. İnci Taneleri’nde Gergin Anlar ve Kayıplar

İnci Taneleri’nde Gergin Anlar ve Kayıplar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri’nin Gergin Anları

İnci Taneleri'nin Gergin Anları

Reyyaz’ın (Selim Erdoğan) adamları, Güngör’ün kafesine silahlı bir saldırı düzenleyince olaylar bir anda sarpa sardı. Bu durum üzerine, olay yerine hızla polis ekipleri intikal etti. Cihan (Kubilay Aka), polisin sorularına yanlış cevaplar vererek kendisini ve sevdiklerini zor bir duruma soktu. Azem (Yılmaz Erdoğan), Cihan’ın tehlikeli sularda yüzmeye devam ettiğini görünce ona sitemde bulunarak, “KARDEŞİMDEN UZAK DURACAKSIN!” şeklinde bir uyarıda bulundu.

Azem, Dilber (Hazar Ergüçlü), Zerre (Orkuncan İzan) ve Yıldız’ı (Ümit Beste Kargın) korumak amacıyla Göcek’e gitmeye karar verdi. Kasım (Güven Kıraç) ve Nergis’i (Yasemin Baştan) bir otele bırakan Azem, diğerlerinin kimlik sıkıntısı nedeniyle Göcek’te farklı bir yerde konaklaması için yola koyuldu. Azem’in ilk durağı Dalaman Açık Cezaevi oldu; burada mahkum arkadaşından kalacak yer konusunda yardım istedi.

Diğer tarafta, Cihan da Aleyna (Gözde Gürkan) ve Necmi (Onur Akbay) ile birlikte Göcek’e doğru yola çıkarken, otoparktaki kişilere bir süre ortalıkta olmamalarını tembih etti. Otele vardıklarında, Nehir (Sera Kutlubey); aile sırrını yalnızca nişanlısı ve arkadaşları dışında kimse bilmediği için, kardeşi Cihan’ı kuzeni, Kasım ve Nergis’i de amcası ve yengesi olarak Arcan’ın (Bora Cengiz) ailesine tanıtmak zorunda kaldı. Cihan, Arcan’ın kız kardeşi Semi’den (Bestemsu Özdemir) oldukça etkilendi. Ancak Arcan, Cihan’ın kız kardeşine olan ilgisinden rahatsız olarak onu sert bir dille uyardı.

Final Sahnesi Ekrana Kilitledi

Final Sahnesi Ekrana Kilitledi

İnci Taneleri’nin final sahnesinde Reyyaz, Cihan’ın arkadaşı Doğan’ı kaçırttı. Reyyaz, darp ettiği Doğan’dan Cihan’ın yerini öğrenmek için baskı yaptı. Doğan, Cihan’ın yerini söylemeyince Reyyaz onu acımasızca öldürttü. Suat, Doğan’ın Reyyaz’ın elinde olduğunu anladığında hemen Cihan’ı arayıp durumu bildirdi. Diğer taraftan, Azem, yemek yedikleri restoranda Piraye ile karşılaşmaları üzerine, Ayça’nın ısrarıyla tekneye davet edildi. Azem, Ayça’nın üzülmemesi için tekneye gitmeye karar verirken, Dilber, Yıldız ve Zerre de onunla birlikte gelmek istedi. Ancak tam o sırada Azem’e İzzet’ten bir telefon geldi. İzzet, Yorgancının adamlarının (Tefeciler) Dilber ve Yıldız’ın oteldeki tüm eşyalarını alıp gittiğini söyledi.

Cihan, öldürülen arkadaşı Doğan için Reyyaz’a nasıl bir cephe alacak? Dilber ve Yıldız, eşyalarının alındığını öğrendiklerinde ne yapacak? Azem, kızının düğününe katılabilecek mi? Tüm bu soruların cevapları dizinin yeni bölümünde izleyicilerle buluşacak.

Güçlü Kadro, Güçlü Senaryo

Güçlü Kadro, Güçlü Senaryo

BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi ve Orkuncan İzan gibi isimleri barındırıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri’nde Gergin Anlar ve Kayıplar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!