1. Haberler
  2. Gündem
  3. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Erzurum Ziyareti ve Açıklamaları

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Erzurum Ziyareti ve Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Erzurum Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesi’nin Akademik Yılı Açılış törenine katılmak üzere Erzurum’da bir dizi inceleme ve etkinliğe iştirak etti. Bakan Tekin, programı kapsamında Öğretmenevi’nde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantının soru-cevap bölümüne geçildiğinde, Bakan Tekin’in danışmanları, basın mensuplarının görüntü almasına izin vermedi. Bu durum, toplantının ilerleyişini etkilemedi ve gündemdeki konulara dair önemli açıklamalara zemin hazırladı.

“Beklemiyorum Demiyorum”

Kabine değişikliği ile ilgili olarak yeniden görev alıp almayacağına dair bir soru yöneltildiğinde, Bakan Tekin, “Cumhurbaşkanımızla yeni tanışmıyorum. 13 yaşındayken siyasete başladım ve 1989’dan beri Sayın Cumhurbaşkanımızla olan hukukumuz devam ediyor. Cumhurbaşkanımızla olan ilişkimiz, bana bir makam tevdi etmesiyle ya da etmemesiyle alakalı değil. Şu anda da aramızdaki bağ hiç bozulmadı.” şeklinde yanıt verdi.

Bakan Tekin, yaptığı çalışmalarla ilgili olarak herhangi bir olumsuz görüş ya da eleştiri almadığını vurgulayarak, “Süreçle ilgili millet en çok beni konuşuyor ama öyle iki aşırı uç var ki, bir kısmı ‘Yeri sağlam adam’ diyor. Beklemiyorum demiyorum. Çünkü kesin konuşmayı sevmem. Takdir diyelim.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarıyla Bakan Tekin, siyasi geleceği hakkında spekülasyonları da gündeme taşımış oldu.

Kaynak: Sözcü

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Erzurum Ziyareti ve Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!