1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Yüzme Şubesi’nde Dört Yeni Transfer

Fenerbahçe Yüzme Şubesi’nde Dört Yeni Transfer

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Yüzme Şubesi’nde Heyecan Verici Transferler

Fenerbahçe yüzme şubesi, yeni sezon için kadro planlamalarını gerçekleştirmeye başladı ve bu kapsamda dikkat çekici bir adım atarak, son dönemde Galatasaray forması giymiş dört yetenekli sporcuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe, 2021 Tokyo ve 2024 Paris Olimpiyatları’nda yarışan, aynı zamanda 50-100-200 metre kurbağalama branşında Türkiye rekorunu elinde bulunduran ve Avrupa ikincisi unvanına sahip milli sporcu Berkay Ömer Öğretir ile anlaşma sağladı.

Ayrıca, 50-100 metre sırtüstü branşında Türkiye rekorlarına imza atmış olan milli sporcu Doruk Tekin, 50-100 metre sırtüstü ve kelebek branşlarında yeteneklerini sergilemiş Berk Özkul ve 200-400 metre karışık ile 200 metre kelebek branşlarında başarılı performans gösteren milli sporcu Samet Alkan da Fenerbahçe’nin yeni yüzleri oldu.

Fenerbahçe Kulübü, bu transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bu anlaşmaların kulübümüze ve sporcularımıza hayırlı olmasını diliyor, oyuncularımızın sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yeni sezonun başlangıcıyla birlikte, Fenerbahçe’nin yüzme şubesinin bu transferlerle birlikte daha da güçleneceği ve başarılarla dolu bir dönem geçireceği öngörülüyor.

Fenerbahçe Yüzme Şubesi’nde Dört Yeni Transfer
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!