1. Haberler
  2. Spor
  3. Ricky Marshall, Eskişehirspor’un Yanında: 4 Bin Kilometre Yol Catetti

Ricky Marshall, Eskişehirspor’un Yanında: 4 Bin Kilometre Yol Catetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ricky Marshall, Eskişehirspor’un Yanında

İskoçya Premier Lig ekiplerinden St. Johnstone taraftarı Ricky Marshall, kulübünün kardeş takımı olan Eskişehirspor‘un, yarın Osmanlı 1453 Spor Kulübü ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere tam 4 bin kilometre yol kat ederek Eskişehir‘e geldi. 2012 yılında Avrupa Ligi 2’nci Ön Eleme aşamasında oynanan Eskişehirspor-St. Johnstone maçından bu yana, iki takım arasındaki kardeşlik bağı her geçen gün güçleniyor. Bu yıl, bu bağın 12. yılı kutlanıyor.

İskoçya’nın Perth şehrinde yaşayan 62 yaşındaki Ricky Marshall, yarın Bölgesel Amatör Lig‘in 3’üncü haftasında gerçekleşecek olan Eskişehirspor-Osmanlı 1453 Spor Kulübü karşılaşmasını izlemek için, İstanbul’a uçakla geldi ve ardından Yüksek Hızlı Tren ile Eskişehir’e ulaştı.

Marshall, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor ile olan kardeşlik ilişkilerinin sürekli geliştiğini vurgulayarak, “İnternetten Eskişehirspor taraftarlarıyla sık sık yazışıyorum. Eskişehir’de uzun zamandır tanıdığım dostlarım var. Buraya geldiğimde onlarla bir araya gelme fırsatım oluyor,” dedi. Ayrıca, İskoçlar ile Türklerin mücadeleci ruhuna da dikkat çekerek, “Takımlarımızın başarılı olması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz,” ifadesinde bulundu.

Eskişehir’e en son 2 yıl önce geldiğini hatırlatan Marshall, “Buradaki dostlukları tekrar yaşamak için ileride yeniden gelmeyi planlıyorum,” dedi.

Öte yandan, Eskişehirspor-Osmanlı 1453 Spor Kulübü arasındaki heyecan dolu karşılaşma, yarın saat 19.00‘da Eskişehir Yeni Stadyumu‘nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Sözcü

Ricky Marshall, Eskişehirspor’un Yanında: 4 Bin Kilometre Yol Catetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!