1. Haberler
  2. Magazin
  3. Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Bebek Bekliyor

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Bebek Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat’tan Mutlu Haber

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat'tan Mutlu Haber

Seçkin Şenvardar- 2020 yılında hayatlarını birleştiren Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, mutluluklarını daha da artıracak bir haberle sevenlerinin karşısına çıktılar. Geçtiğimiz aylarda Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımda, bebek beklediklerini duyurdular. Cansel Elçin, bebeklerinin ultrason fotoğrafını paylaşarak, “Biz bir aileyiz” notunu düşerek bu özel anı takipçileriyle paylaştı.

Bebekleri İçin İsim Arayışı

Bebekleri İçin İsim Arayışı

Beş aylık hamile olan Zeynep Tuğçe Bayat, eşi Cansel Elçin ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Çift, doktor kontrolüne gideceklerini belirterek, doğacak erkek bebeklerine henüz bir isim bulmadıklarını ifade ettiler. Cansel Elçin, basın mensuplarına isim hakkında düşüncelerini paylaşırken, “Var mı kafanızda bir isim? Varsa söyleyin” dedi. Zeynep Tuğçe Bayat ise sosyal medya takipçilerinden gelen isim önerilerine açık olduklarını belirtti ve “Geleneksel ya da modern fark etmez. Akıllarına güzel isimler gelirse yazsınlar. Bebeğimiz dünya vatandaşı olacak” dedi.

Kilo Takıntısı Yok, Doğum İçin Hazırlık Var

Zeynep Tuğçe Bayat, Türkiye’de doğum yapmayı planladıklarını ve kilo takıntısı olmadığını dile getirdi. “Bu dönem kilo takıntısı yapacak bir dönem değil. Doğumdan sonra zaten bir kısmı kendiliğinden gidiyor. Eskiden böyle şeyler düşünmüştüm ama artık bunları düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Aşerme Anıları ve Hamilelik Pozları

Aşerme Anıları ve Hamilelik Pozları

Cansel Elçin, eşinin aşermelerinin pek olmadığını belirtirken, “Geçenlerde Zeynep mango istedi. Bulamayınca ben de gidip hurma aldım” diyerek espriyle durumu özetledi. Ayrıca, Zeynep Tuğçe Bayat, Instagram hesabından paylaştığı hamilelik pozlarıyla da dikkat çekti. “Göbüş dump devam edecek” diyerek takipçileriyle bu keyifli anlarını paylaştı. Paylaşımı, binlerce beğeni aldı ve büyük ilgi gördü.

Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat Bebek Bekliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!