1. Haberler
  2. Medya
  3. Güldür Güldür Show’un Yeni Sezonu Başlıyor

Güldür Güldür Show’un Yeni Sezonu Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güldür Güldür Show, On İkinci Sezonuyla Geri Dönüyor!

Yıllardır kahkahanın adresi olan ‘Güldür Güldür Show’, yapımını BKM’nin üstlendiği yeni sezonuyla cumartesi akşamı Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran bu fenomen program, tanıdık karakterleri ve gündem yaratan skeçleri ile izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen programda, birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Bu sezonda Onur Buldu, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Erdem Yener, Aylin Kontante, Mahir İpek, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Toygan Avanoğlu, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı ve Hasibe Özlem Eren gibi isimler sahnede olacak.

Karakterlerin Hikayeleri

  • Bilal: Kendini son derece çekici sanan bir tenis eğitmeni olan Bilal, dersleri boyunca tüm kadın öğrencilerinin kendisine hayran olduğunu düşünmekte ve bu durumu açıkça ifade etmekten çekinmemektedir.
  • Mesut ve Hüseyin: Ay’a iniş yapan ilk astronotlar olarak dünya gündemini sarsan Mesut, ünlenip zenginleşirken, Hüseyin evsiz kalır. Ancak Hüseyin’in en büyük arzusu, ilgi görmek ve unutulmamak üzerinedir.
  • Bilal, Hayati ve Mesut: Eşlerinden korkarak hafta sonları yoksullara çorba dağıttıkları yalanını söyleyip halı sahaya gitmektedirler. Bu durumu bilmeyen Hüseyin, Mesut’a bir dosya teslim etmek için geldiğinde olaylar karışır.
  • Naim: Çapkın bir müteahhit olan Naim, sevgilisi Çiçek’e sürpriz yapmak için kolye alır. Ancak kolye, eşi Mesude’nin eline geçer ve Naim bu durumu düzeltmek için çabalarını artırır ama başarılı olamaz.
  • İbrahim: Paragöz bir okul sahibi olan İbrahim, okulunu satmak için Paşa ve Yeter ile anlaşma peşindedir. Ancak, Nazlı öğretmen bu ikiliye okulun satılmasına karşı çıkarak eğitim konusundaki hassasiyetini vurgular.
  • Fikri: Ekibinin bütçe açığını kapatmak için yeni vergiler bulmasını isteyen Fikri, izleyicilere farklı bir komedi anlayışı sunmayı amaçlamaktadır.

‘Güldür Güldür Show’, yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00‘de Show TV’de ekranlara gelecek. Heyecan dolu skeçler ve kahkaha dolu anlar için ekran başında yerinizi alın!

Güldür Güldür Show’un Yeni Sezonu Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!