1. Haberler
  2. Medya
  3. Yaabni 42. Bölüm Fragmanı: Yaman, Derin ve Handelerle Mücadelede

Yaabni 42. Bölüm Fragmanı: Yaman, Derin ve Handelerle Mücadelede

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaabni 42. Bölüm Bu Akşam Ekranda!

Bu akşam, Yaabni dizisinin 42. bölümü izleyicilerle buluşacak. İzleyicileri meraklandıran bu bölümde, Yaman’ın Derin’in yardımı sayesinde son anda Handelerin planlarını nasıl bozduğunu göreceğiz. Ancak, zamanının daraldığını fark eden Yaman, Handeleri suçlayacak kanıtları hızlıca bulmak zorundadır. Ancak elde ettiği bilgiler, kendisi için de büyük bir şok etkisi yaratacaktır.

Bu sırada Alaz, yaptığı eylemlerin sonuçlarını henüz tam olarak kavrayamamıştır. Onun tek amacı, sevdiği kadını mutlu etmekken, düşünmeden hareket etmesi sürecin beklediği gibi ilerlemesine engel olacaktır. Alaz, sınavının daha yeni başladığını ve karşılaştığı zorlukların her geçen gün artacağını anlamakta zorlanmaktadır.

Asi’nin ailesinin ve onları yönlendiren karanlık güçlerin neler yapabileceği, Neslihan kadar Yaman’ı da endişelendirir. Alaz ve Asi’nin dik başlı tutumları, Yaman’ı bu tehlikeli insanlardan koruma görevine itmektedir. Ancak, karşısındaki kalabalık ve gözü kararmış düşmanlar, Yaman’ı bile korkutmaya yetmektedir. Artık endişesi, yalnızca kendi canı için değil, Asi ve Alaz’ın hayatı içindir.

Yabani dizisi, bu akşam saat 20:00’de NOW ekranlarında sizlerle buluşacak! Kaçırmayın!

Yaabni 42. Bölüm Fragmanı: Yaman, Derin ve Handelerle Mücadelede
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!