1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Ekim Ayı Maç Takvimi ve Hedefleri

Beşiktaş’ın Ekim Ayı Maç Takvimi ve Hedefleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Kritik Ekim Ayı Maçları

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, son haftalarda dalgalı bir performans sergiliyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve öğrencileri, milli aranın ardından zorlu bir Ekim takvimine girecek. Bu ay, siyah-beyazlılar için son derece önemli 3 karşılaşma bulunuyor. İlk olarak, yarın Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ardından 24 Ekim’de Avrupa Ligi’nde Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lyon ile deplasmanda mücadele edecek. 28 Ekim’de ise büyük bir heyecanla Galatasaray derbisi bekleniyor.

Kritik Maçlar ve Liderlik Hesapları

Konyaspor ve Galatasaray karşılaşmaları, Beşiktaş’ın liderlik hedefleri açısından büyük bir önem taşıyor. Beşiktaş, ligde şu ana kadar oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 17 puan topladı. Öte yandan, lider konumda bulunan Galatasaray ise 8 maçta 22 puanla zirvede yer alıyor. Eğer Beşiktaş, 28 Kasım’da Galatasaray’ı mağlup edebilirse, bu durum onlara büyük bir avantaj sağlayacak. Ancak, bu hesapların gerçekleşebilmesi için önce Konya engelinin kayıpsız aşılması şart.

Avrupa Ligi’ne Ajax ve Frankfurt karşısında alınan mağlubiyetlerle giriş yapan Beşiktaş, Lyon maçının önemini daha da artırmış durumda. Bu nedenle, Hollandalı teknik patron van Bronckhorst, milli arada üç rakibini de detaylı bir şekilde analiz etmeye özen gösterdi. Van Bronckhorst, takımını yalnızca taktiksel açıdan değil, mental olarak da bu zorlu üç karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyor.

Rafa Silva’nın Gollerle Dolu Hedefi

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Rafa Silva, sahada sergilediği performansla dikkat çekse de son haftalarda gol atamamanın sıkıntısını yaşıyor. Ligin ilk iki haftasında gol katkısı sağlayan Silva, son olarak 29 Eylül’de Lugano ile oynanan karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Ancak, ligin geride kalan bölümlerinde Sivas, Trabzon, Eyüp, Kayseri ve Gaziantep karşılaşmalarında gol atmayı başaramadı. Şimdi, Konyaspor maçında ağları havalandırarak taraftarlarını coşturmayı hedefliyor.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş’ın Ekim Ayı Maç Takvimi ve Hedefleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!