1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig Mücadelesinde Karşılaşacak

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig Mücadelesinde Karşılaşacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Konyaspor’u Ağırlıyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında yarın Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Tüpraş Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan bu önemli mücadeleyi hakem Kadir Sağlam yönetecek. Ligde geride kalan 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden siyah-beyazlılar, topladığı 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Aynı zamanda, lider Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte ligin namağlup üç takımından biri olma unvanını taşıyan Beşiktaş, Konyaspor’u yenerek UEFA Avrupa Ligi’nde Fransa temsilcisi Olimpik Lyon ile oynayacağı maç öncesinde moral bulmayı hedefliyor.

Konyaspor ise bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyerek 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayarak 8. sırada bulunuyor. Beşiktaş, bu maçı kazanarak hem ligdeki konumunu güçlendirmek hem de özgüven kazanmak istiyor.

Beşiktaş’ta İki Sakatlık

Siyah-beyazlı ekipte Konyaspor maçı öncesinde iki önemli eksik bulunuyor. Uluslar Ligi’nde Kıbrıs Rum Kesimi’ne karşı oynanan maçta sakatlanan Kosovalı yıldız Milot Rashica, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta sakatlanan Brezilyalı savunma oyuncusu Gabriel Paulista da kadroda yer alamayacak.

Derbi Öncesi Al Musrati Alarmı

Beşiktaş’ta Libyalı orta saha oyuncusu Moatasem Al Musrati, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde şu ana kadar 3 sarı kart gören Al Musrati, Konyaspor maçında kart görmesi durumunda 10. haftadaki Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Bu durum, hem takım hem de oyuncu açısından kritik bir öneme sahip. Beşiktaş, Al Musrati’nin derbideki eksikliğini hissetmemek için Konyaspor karşısında dikkatli bir oyun sergilemek zorunda.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş, Konyaspor ile Süper Lig Mücadelesinde Karşılaşacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!