1. Haberler
  2. Medya
  3. Kayıp Kamyon Filminin Galası ve Hikayesi

Kayıp Kamyon Filminin Galası ve Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayıp Kamyon Filminin Galası Gerçekleşti

Yapımı Sinehane imzası taşıyan, yönetmen koltuğunda Ekrem Arslan’ın oturduğu Kayıp Kamyon filminin galası büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Samimi, duygusal ve eğlenceli bir yolculuk hikâyesini beyaz perdeye taşıyan film, 18 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini aldı.

Hikâyesi Ercan Uçar’a ait olan Kayıp Kamyon’un senaryo danışmanlığını Arzu Yurtseven üstlendi. Film, Kamuran Süner ve Ekrem Arslan tarafından birlikte kaleme alındı. Kuşak çatışmalarını derin bir anlatımla beyaz perdeye taşıyan filmin kadrosunda Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Ülkü Hilal Çiftçi, Engin Hepileri ve Gözde Çığacı gibi usta isimler yer alıyor. Film ekibi, gösterim öncesinde duygu ve heyecanlarını kameralara yansıttı.

  • Bülent Emin Yarar: “Biz keyifli bir yolculuk yaptık, umarım o keyif seyirciye de ulaşır. Artık seyir zamanı…”
  • Yetkin Dikinciler: “Kayıp Kamyon, içinden hayat geçen bir film. Biz kuşak çatışmasından bağ kurmaya, dayanışmaya, derdimize derman ararken dert ortağı olmaya niyet ettik. Afişimizde kamyon yok, çok sordular, ‘E kayıp ya’ dedik. Seyirciyi bekliyoruz, birlikte bulalım şu kamyonu. Arkasında da şu yazıyor: ‘Bir kamyon duygumuz var.’ Onu paylaşmayı bekliyoruz.”
  • Ülkü Hilal Çiftçi: “Tüm ekip birlikte çok keyifli bir işe imza attık. Çok heyecanlıyım izlemek için, umarım izleyenler de beğenir. Herkese iyi seyirler diliyorum.”
  • Engin Hepileri: “Çok keyifli bir hikâyenin içerisindeyiz. Kaybetmeye yüz tutmuş birçok değerimizi hatırlatacak bir film bu. Evet, kayıp bir kamyon var ama başka değerlerin peşindeyiz. İçinde çok güzel seslerin, şarkıların ve iyi oyunculukların olduğu bir film. Herkesi sinemalara bekliyoruz.”
  • Gözde Çığacı: “Bu film hepimizin özlediği ve görmek istediği türde bir film. Zamanlama olarak harika olduğunu düşünüyorum. En başından beri içinde olmak istediğim bir projeydi. Umarım onların yüzünü kara çıkarmamışımdır. Herkese iyi seyirler.”
  • Ercan Uçar: “Kayıp Kamyon’u kaleme alırken buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştim. Amatör bir senarist olarak çıktığım bu yolda filmimin seçilip ödül alıp şimdi de sinemaya ulaşmasından dolayı çok mutluyum. Sinehane ekibine benim gibi amatör yazarların önünü açtığı için çok teşekkür ederim.”
  • Ekrem Arslan: “Bütün ekibin inandığı tertemiz bir film yaptık. Seyircimize karşı bir sınav veriyoruz, umarım bu sınavı geçeriz. İnşallah herkes beğenir.”

Kayıp Kamyon, kayıp bir kamyonu bulmak için yola çıkan bir dede ile torununun hikâyesini anlatıyor. Yol boyunca trajikomik olaylar yaşanırken, iki farklı jenerasyonun çatışmaları ve birbirlerini anlama çabası da beyaz perdeye yansıyacak.

Filmin Konusu

Vergi borcu olduğu ortaya çıkan kayıp bir kamyon yüzünden tüm birikiminin elinden gideceğini öğrenen Vasıf (Bülent Emin Yarar), kamyonu aramak üzere en yakın dostu Fehmi (Yetkin Dikinciler) ve torunu Zeynep ile (Ülkü Hilal Çiftçi) birlikte bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk, Vasıf ve Zeynep’in üzerini örtmeye çalıştıkları her şeyi gün yüzüne çıkartacak ve kaçınılmaz bir yüzleşmeye sebep olacaktır. Vasıf ve Fehmi’nin dostlukları yeniden sınanırken Zeynep, hayalleri ve sevdikleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Kayıp Kamyon, 18 Ekim’de sinemalarda yerini aldı.

Kayıp Kamyon Filminin Galası ve Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!