1. Haberler
  2. Gündem
  3. Zeynep Naz Sarıkaya’nın Feci Kaza Sonucu Hayatını Kaybetmesi

Zeynep Naz Sarıkaya’nın Feci Kaza Sonucu Hayatını Kaybetmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Feci Kaza: Zeynep Naz Sarıkaya Hayatını Kaybetti

Feci Kaza: Zeynep Naz Sarıkaya Hayatını Kaybetti

TOFAŞ Basketbol Takımı’nın FIBA Erkekler Avrupa Kupası’nda evinde Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Keravnos ile yaptığı karşılaşmayı izledikten sonra evine dönmek üzere yola çıkan 12. sınıf öğrencisi Zeynep Naz Sarıkaya, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı.

ÖNCE KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU

Zeynep Naz Sarıkaya'nın Feci Kaza Sonucu Hayatını Kaybetmesi

İlk olarak Sanayi Caddesi yönüne giden Efe Şayık’ın kullandığı 16 SYK 19 plakalı kamyonet, Zeynep Naz Sarıkaya’ya çarptı. Olayın ardından Sarıkaya, hemen ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alındı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü Şayık, bir süre sonra emniyete giderek teslim oldu. Yapılan kontrollerde, Şayık’ın ehliyetsiz olduğu belirlendi. Nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sürücüye, yapılan itiraz sonucunda tekrar gözaltına alındı. Şayık, ‘bilinçli taksirle hayati tehlikeye neden olacak şekilde yaralama’ suçlamasıyla tutuklandı.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kazanın ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler de olayın seyrini değiştirdi. Görüntülerde, Zeynep Naz Sarıkaya’nın yanında bulunan arkadaşı ile birlikte yayalara kırmızı ışık yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalıştığı, arkadaşının gelen kamyoneti fark etmesiyle kolundan tutup çekmek istediği ancak hızla gelen kamyonetin Sarıkaya’ya çarptığı anlar yer aldı. Çarpmanın etkisiyle Zeynep Naz, metrelerce savrulurken, arkadaşlarının olay yerine koşarak yardım etmeye çalıştığı da görüntülere yansıdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Zeynep Naz Sarıkaya, bu sabah ne yazık ki hayatını kaybetti. Genç kızın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Bursa’da defnedilecektir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: Sözcü

Zeynep Naz Sarıkaya’nın Feci Kaza Sonucu Hayatını Kaybetmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!