1. Haberler
  2. Spor
  3. Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak’tan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak’tan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konyaspor’dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Trendyol Süper Lig’de yarın deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları kritik maçtan puanla dönmeyi hedeflediklerini belirtti. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymak, ligin ilk bölümünde topladıkları 11 puanın kendileri açısından olumlu bir durum olduğunu vurguladı.

Sezon başında kadrolarına birçok yeni oyuncu kattıklarını dile getiren Kaymak, “Yeni bir takımız, kadromuza 15 yeni futbolcu dahil oldu. Bu futbolcuların birbirleriyle uyum sağlaması zaman aldı. İletişim süreçlerini başarılı bir şekilde geçirdiğimizi düşünüyorum. Elbette sancılı dönemler de yaşadık, ama takımımızın bulunduğu konumda olması bizi memnun ediyor. İlerleyen süreçte takımımızın oyun yapısının daha da oturacağını umuyorum.” şeklinde konuştu.

Ali Çamdalı’nın Durumu

Kaymak, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve bu süreçte bir hazırlık maçı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Beşiktaş ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini belirten Kaymak, “Beşiktaş, deplasmanda oynamanın getirdiği zorluklarla dolu bir rakip. Tüm deplasmanlar zorlayıcı, ancak umudumuz puan ya da puanlarla Konya’ya dönmek.” dedi.

Teknik direktör Ali Çamdalı’nın antrenmanda yaşadığı sakatlıkla ilgili bilgi veren Kaymak, “Hocamız Konya’da ameliyat oldu. Ancak kendisi, tüm antrenmanlara katılmaya devam ediyor. Eyüpspor maçında talihsiz bir kırmızı kart gördü ve cezası nedeniyle Beşiktaş maçında kulübede olamayacak. Yine de İstanbul’a takımın başında gitti. Ayağında bir aparatla duruyor ve bu haliyle de takıma moral veriyor. Moral motivasyonu yüksek, sağlık durumu da iyi. İlerleyen süreçte ayağındaki aparatın çıkacağını umuyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak’tan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!