1. Haberler
  2. Medya
  3. Dune: Prophecy Dizisi BluTV’de Yayınlanıyor!

Dune: Prophecy Dizisi BluTV’de Yayınlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dune: Prophecy BluTV’de Yayınlanıyor!

Warner Bros. Discovery’nin Türkiye’deki abonelikli video platformu BluTV, kullanıcılarına heyecan verici yapımları sunmaya devam ediyor. Son olarak, ünlü Dune evreninde geçen spin-off dizisi Dune: Prophecy‘den yayınlanan yeni tanıtım fragmanı ile dizinin yayın tarihi netleşti. İzleyicilerin merakla beklediği bu dizi, 18 Kasım tarihinde BluTV’de izleyicileriyle buluşacak.

Frank Herbert’ın yarattığı evrende, Paul Atreides’in yükselişinden tam 10.000 yıl önce geçen Dune: Prophecy, iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden karanlık güçlerle savaşını ve Bene Gesserit olarak bilinen efsanevi tarikatın kuruluşunu konu alıyor.

Dizinin ilham kaynağı, Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından kaleme alınan Sisterhood of Dune romanı. Geniş bir kadroya sahip olan dizide; Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Max ve Legendary Television ortaklaşa üstlenirken, Legendary aynı zamanda iki bölümden oluşan ve altı Akademi Ödülü kazanan başarılı film serisinin de yapımcılığını gerçekleştiriyor.

Dune: Prophecy, 18 Kasım’da sadece BluTV’de izleyicilerle buluşacak. Bu büyüleyici evrende yer almak ve maceralara tanıklık etmek için hazır olun!

Dune: Prophecy Dizisi BluTV’de Yayınlanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!