1. Haberler
  2. Medya
  3. Siyah Kalp Dizisi 6. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

Siyah Kalp Dizisi 6. Bölüm Özeti ve Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah Kalp Dizisi 6. Bölüm Özeti

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’, yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Sürükleyici hikayesi ve büyülü atmosferiyle dikkat çeken dizi, sosyal medyada #SiyahKalp etiketi ile 6 saat 10 dakika, #SevCih etiketi ile 1 saat 5 dakika, #SevNuh etiketi ile 1 saat, #CihMel etiketi ile 55 dakika ve #Cihan etiketi ile 1 saat 5 dakika süreyle TT listesinde kendine yer buldu.

Dizinin 6. bölümü tüm izleyici gruplarında ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek dikkat çekici sonuçlar almaya devam etti. Ancak AB grubundaki oranlar, beklenenden biraz daha düşük geldi.

6. Bölümde Neler Oldu?

Bu bölümde, Sevilay’ın evlenmeyi reddetmesi, annesi ve dayısıyla yüzleşmesine neden oldu. Sevilay’ın hayır cevabının ardından, tartışmalar bir türlü dinmek bilmedi. Bu arada, Tahsin’in adamları tarafından Şansalanlar’ın konağına düzenlenen bir saldırı, olayları daha da karmaşık hale getirdi.

Harika’nın Sevilay hakkında yaydığı dedikodular, Hikmet’in kulağına gidince Hikmet ile Sumru arasında tartışmalar başladı. Üstelik Harika, Nuh ve Melek’i Nihayet Hanım’ın parasına göz dikmekle suçlayınca, konakta büyük bir kargaşa ortaya çıktı. Samet, Harika’yı İtalya’ya göndermeye karar verdi. Bünyamin’in yaptığı işgüzarlıklar yüzünden Esat, bir kez daha Cihan ile karşı karşıya geldi ve öfkeden deliye dönen Esat, Bünyamin’den hesap sordu.

Sevilay’ın verdiği karar, Melek ve Cihan’ı mutlu ederken, Nuh da beklemediği bu durum karşısında sevincini gizleyemedi. Aşıklar, önlerinde engel kalmadığını düşünerek duygularını birbirlerine göstermekten çekinmediler. Sevilay, ailesinin evlilik ısrarının nedenini çözmek amacıyla Nuh ile Kayseri’ye doğru yola çıktı. Ancak aradığı cevapları bulmak için yeniden annesi ve dayısıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

Hikmet’in Sevilay’ı Nuh’un hayatıyla tehdit etmesi üzerine Sevilay, Cihan ile evlenmeyi kabul etti. Otele gelen haciz memurlarıyla karşılaşan Cihan, neye uğradığını şaşırarak çaresiz bir şekilde Sevilay ile nikah masasına oturdu. Konağa döndüklerinde, nikah hazırlıkları yeniden yapılırken, hiçbir şeyden habersiz olan ikizler, Nuh’un arkadaşının kazası nedeniyle Aksu’ya gitmek zorunda kaldılar. Konağa döndüklerinde, Cihan ve Sevilay’ı yeniden nikah masasında gören Nuh ve Melek, büyük bir şok yaşadı.

Siyah Kalp Dizisi 6. Bölüm Özeti ve Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!