1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dizide Yasin’in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi

Dizide Yasin’in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizide Yasin’in Trajik Sonu

Dizide Yasin'in Trajik Sonu

Dizinin final sahnesi, Yasin’in trajik hikayesinin ve Narin’in acı sonunun bir araya geldiği anlarla doluydu. Rıza Baba’nın “Yasin’i de yavaş yavaş unutacağız. Leyla gibi, Narin gibi, Gülistan gibi… Bu karanlık bir başka çocuğumuzu yutana kadar unutacağız.” sözleri, izleyicilerin kalbinde derin bir etki bıraktı.

NARİN’İN ADI YASİN OLDU

Özel bölüm, herkesin birbirine akraba olduğu küçük bir köyde yaşayan 9 yaşındaki Yasin’in, gizemli bir olaya tanık olmasıyla başladı. Gördükleri karşısında şoke olan çocuğun ölüm çığlıkları, izleyenlerin yüreğini parçaladı. Yasin’in tanık olduğu olayın ne olduğu, Narin Güran cinayetinde olduğu gibi net bir şekilde açıklığa kavuşmadı.

Dizide Yasin'in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi

TEK SIR O DEĞİL

Yasin’i bulmak için yola çıkan Rıza Baba ve ekibi, köyde birçok anormal durumla karşılaştı. Çakarlı lüks araçların ve kasa kasa mermilerin ortaya çıkması, köyün sakladığı tek sırrın Yasin olmadığını gözler önüne serdi. Bu durum, köydeki gizemli olayların daha derin bir boyutu olduğunu gösterdi.

Dizide Yasin'in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi

AİLENİN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ

Yasin’i bulmaya çalışan ekipten Emniyet Müdürü Candan’ın “Organize bir şekilde herkes delil karartıyor. Bizi oyalayıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar.” dediği sahne, Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aile üyelerinin verdikleri çelişkili ifadeleri anımsattı. Ailenin bu tutumu, olayın çözümünü daha da karmaşık hale getirdi.

DEREDE BULUNDU

Yasin’in cansız bedeni, Narin Güran’ın bulunduğu derede defalarca arama yapılmasına rağmen bir çuval içinde bulundu. Çocuğun cesedinin dereden çıkarıldığı anlar, tükenen umutların ve çaresizliğin gözler önüne serildiği sahnelerde gözyaşlarını sel gibi akıttı. Seyirci, bu kez Narin için Yasin’e gözyaşı döktü, iki masum çocuğun kaderinin aynı karanlık sona doğru gidişine tanıklık etti.

Dizide Yasin'in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi

RIZA BABA YARGI DAĞITTI

Rıza Baba’nın, Candan Müdür ile basına açıklama yaptığı final sahnesinde nefesler tutuldu. Elinde Yasin’in fotoğrafıyla gazetecilerin karşısına çıkan Rıza Baba’nın “Yasin’i de yavaş yavaş unutacağız. Leyla gibi, Narin gibi, Gülistan gibi… Bu karanlık bir başka çocuğumuzu yutana kadar unutacağız. Ama o soru hala cevaplanmamış olacak. ‘Katil Kim?’ Bu sorunun cevabını biz hariç herkes biliyor.” sözleri, birçok şeyi anlatmaya yeterliydi ve izleyiciyi derin düşüncelere sevk etti.

HER CUMA KANAL D’DE

Arka Sokaklar dizisi, yeni bölümleri ile her cuma Kanal D’de izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. İzleyiciler, bu sürükleyici hikayenin peşini bırakmayacak ve her bölümde yeni sırların açığa çıkmasını bekleyecek.

Dizide Yasin’in Trajik Sonu: Kayıp Çocukların Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!