1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Romantik İlişkisi

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Romantik İlişkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mesut Yılmaz

Mesut Yılmaz

25 yaşındaki güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, yeni bir aşka yelken açtığını Instagram hesabından duyurarak takipçilerini heyecanlandırdı. Ata Ayyıldız ile yaşadığı romantik ilişki, Sıla’nın paylaşımları sayesinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Anılarını paylaşan Türkoğlu, bu postuyla binlerce beğeni almayı başardı.

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'ın Romantik İlişkisi

Sıla Türkoğlu’nun bu paylaşımının ardından sevgilisi Ata Ayyıldız da sosyal medya üzerinden bir gönderi paylaştı. İstanbul Üniversitesi mezunu olan işletmeci Ata Ayyıldız ile Sıla Türkoğlu, ilk kez Mardin’de bir düğünde birlikte görüntülenmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin galasında ünlü çift, ilk kez el ele göründü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sıla, gülümseyerek, “Sorarsınız diye getirdim.” dedi. Ayrıca, “Detayları daha farklı bir günde, daha müsait bir yerde konuşuruz.” şeklinde ekledi.

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız'ın Romantik İlişkisi

Yılın Diğer Çifti: Oğuzhan Koç – Hazal Subaşı

Yılın Diğer Çifti: Oğuzhan Koç - Hazal Subaşı

2022 yılında ünlü oyuncu Demet Özdemir ile evlenen ve bir yıl sonra boşanma kararı alan Oğuzhan Koç, kalbini yeniden birine açtı. Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı çifti, Berfu Yenenler ve Berkay Şahin’in paylaşımlarını alıntılayarak aşklarını sosyal medya aracılığıyla ilan etti. Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı’nın fotoğraflarını “Çok seviyorum” notuyla paylaştı. Böylelikle yılın en dikkat çekici aşkı da ortaya çıkmış oldu.

Sıla Türkoğlu ve Ata Ayyıldız’ın Romantik İlişkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!