1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Projesi ve Demet Akbağ’ın Yorumları

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Projesi ve Demet Akbağ’ın Yorumları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mesut Yılmaz ve “İnci Taneleri”

Mesut Yılmaz ve

Yılmaz Erdoğan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği “İnci Taneleri”, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dizi kadrosunda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan ve Furkan Rıza Demirel gibi yetenekli isimler yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturmakta.

Dün akşam, Bir Cumhuriyet Şarkısı filminin galasına ünlü sanatçılar Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan birlikte katıldılar. Bu etkinlikte, basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, soruları içtenlikle yanıtladı.

Demet Akbağ’a, Yılmaz Erdoğan’ın kaleme alıp oynadığı “İnci Taneleri” hakkında sorular yöneltildiğinde, Akbağ şu şekilde yanıt verdi: “Tane tane işlenmiş bir proje. Oyuncu arkadaşların her biri, senaryo açısından ayrı bir lüks içinde olduklarına eminim. Yılmaz da tatlı sesiyle, adeta bir şiir gibi konuşuyor. Gerçekten güzel bir iş oldu İnci Taneleri. Dilber’imiz var bir de. Çok tatlı, kendisine çok yakıştırıyorum. Genç kardeşimi severek izliyorum.”

Yılmaz Erdoğan da bu açıklamalara esprili bir şekilde karşılık vererek, “Dilber dansı ile terk ediyoruz burayı.” diyerek ortamı neşelendirdi. Hazar Ergüçlü dizide Dilber karakterine hayat veriyor.

Yılmaz Erdoğan'ın'İnci Taneleri' Projesi ve Demet Akbağ'ın Yorumları

Yılmaz Erdoğan’ın ‘İnci Taneleri’ Projesi ve Demet Akbağ’ın Yorumları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!