1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ünlü Oyuncu Vural Çelik’in Ani Vefatı

Ünlü Oyuncu Vural Çelik’in Ani Vefatı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında ani bir şekilde hayatını kaybetti. Sanatçının vefatını, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm…” ifadeleriyle duyurdu. Vural Çelik’in beklenmedik vefatı, sevenlerini ve sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Kalp Krizi İhtimali

Üsküdar’daki evinde ölü bulunan oyuncunun cenazesi, otopsi işlemleri için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yapan menajeri ve çocukluk arkadaşı Rasim Özcan, “Şeker hastalığı vardı, tansiyonu yüksekti ve kalp rahatsızlığı bulunuyordu. Olaydan 2 gün önce de hastaneye gitti ve serum tedavisi aldı. Adli Tıp kesin sonucu belirleyecek ama kalp krizi gibi görünüyor,” dedi.

Rahatsızlıkları ve Son Günleri

Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan, sanatçının ölümüyle ilgili daha fazla bilgi verdi. Çelik’in çeşitli sağlık sıkıntıları olduğunu ifade eden Özcan, “Olaydan 2 gün önce hastaneye gitmişti ve serum fotoğrafını paylaşmıştı. Eve döndükten sonra, telefonlara cevap vermeyince adli mercilere başvurduk; polis kapıyı açtığında onu ölü bulduk. Kesin ölüm nedenini Adli Tıp belirleyecek ancak kalp hastalığı olduğu biliniyordu. Halkın içinden biriydi, sevilen bir insandı. Sokağa çıktığında, yakın zamanda bir rol almasa bile insanların ona gösterdiği sevgi onu mutlu ediyordu,” diye konuştu.

Cenaze Töreni ve Duygusal Anlar

Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde, kız kardeşinin sözleri herkesi duygulandırdı. Kız kardeşi, “Ne olursun kalk ağabeyim. Uyanmak istiyorum. Bu bir kabus,” diyerek duygularını ifade etti.

Yalnızlık Üzerine Düşünceleri

Geçtiğimiz yıl Vural Çelik, yalnızlık üzerine yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekmişti. Çelik, “Sevgili dostlar, bu hayatta ister zengin olun ister fakir, ama lütfen karşı koltuğunuzun boş kalmamasına dikkat edin. Yalnızlık kötü bir şey,” demişti.

Geçmişteki İlişkiler ve Barış Mesajı

Geçmişteki İlişkiler ve Barış Mesajı

Vural Çelik, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, “Tabii ki insanlar arasında anlaşmazlıklar olabilir. Üç günlük dünya, ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan, o hataları unutup kötü duyguları geride bırakıp yola devam etmektir. Dünya nereye gidiyor? Biz nereye gidiyoruz? Biz 20 yıl önce Avrupa Yakası dizisini çektik. O zaman 30 yaşındaydım, şimdi 50’yi geçtim. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Zaten bir avuç insanız,” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü Oyuncu Vural Çelik’in Ani Vefatı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!