1. Haberler
  2. Gündem
  3. Traktör Kazasında Meryem Gencer Hayatını Kaybetti

Traktör Kazasında Meryem Gencer Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Traktör Kazası: Meryem Gencer Hayatını Kaybetti

Dün, saat 17.30 sıralarında Bolvadin ilçesine bağlı Dişli beldesinde trajik bir kaza meydana geldi. Geri manevra yapan A.K. (29) yönetimindeki 26 NT 363 plakalı traktör, park halindeki 03 AFC 386 plakalı motosiklete çarptı. Motosikletin üzerinde bulunan Meryem Gencer ve E.N.T., bu kazada ağır yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı iki çocuk, ambulanslarla Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, Meryem Gencer ne yazık ki kurtarılamadı. E.N.T.’nin durumunun ise ağır olduğu ve tedavisinin Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’nde sürdüğü öğrenildi.

Traktörü kullanan A.K., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve kaza ile ilgili olarak bir soruşturma başlatıldı. Meryem Gencer’in cenazesinin bugün ikindi vakti köyde toprağa verileceği bildirildi.

Bu arada, Dişli Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi olan Meryem Gencer’in, İstiklal Marşı okurken çekilmiş bir görüntüsü sosyal medyada paylaşılarak büyük bir üzüntü yarattı.

Kaynak: Sözcü

Traktör Kazasında Meryem Gencer Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!