1. Haberler
  2. Spor
  3. Kapadokya’da Salomon Cappadocia Ultra Trail 2023 Başladı

Kapadokya’da Salomon Cappadocia Ultra Trail 2023 Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapadokya’da Salomon Cappadocia Ultra Trail Coşkusu

Kapadokya’nın olağanüstü doğal güzellikleri ve eşsiz tarihi ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan muhteşem manzaralarında, bu yıl 11’inci kez düzenlenen Salomon Cappadocia Ultra Trail etkinliği büyük bir coşkuyla başladı. Argeus Travel & Events tarafından, Salomon isim sponsorluğunda gerçekleştirilen bu prestijli organizasyonda, dünya genelinden 73 ülkeden toplam 2 bin 395 sporcu katıldı.

Salomon Cappadocia Ultra Trail, katılımcılara üst düzey rekabet imkanı sunarak, hem profesyonel hem de amatör sporcuların yeteneklerini sergilemesine olanak tanıyor. Etkinlikte en uzun mesafe olan 119K ve 63K yarışlarının startını saat 07.00’de Ürgüp merkezden verilirken, 38K yarışının startı ise 10.00’da gerçekleştirildi.

Kapadokya’nın büyüleyici vadileri ve eşsiz kayalıkları arasında yapılan bu zorlu parkur, sporculara unutulmaz anlar yaşatırken, bölgenin doğal güzelliklerini de gözler önüne seriyor. Katılımcılar, bu benzersiz deneyimi yaşarken, Kapadokya’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini de keşfetme fırsatı buluyor.

Kaynak: Sözcü

Kapadokya’da Salomon Cappadocia Ultra Trail 2023 Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!