1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnegöl’de Kamyonet Kazası: Sürücü Hayati Tehlikede

İnegöl’de Kamyonet Kazası: Sürücü Hayati Tehlikede

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl’de Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetme Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Kaza, saat 22.30 sularında İnegöl ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi’nde, 3. Cadde üzerinde meydana geldi. Suriye uyruklu İsmail Salih’in kullandığı 24 ZE 107 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, park halinde bulunan 34 NZ 7861 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif yaralanan İsmail Salih, kendi çabalarıyla kamyonetten çıktı.

Yardım İçin Yola Çıkarken İkinci Bir Kaza Yaşandı

Yardım istemek amacıyla yola çıkan İsmail Salih, bu esnada sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu yere düştü ve aracın üzerinden geçti. Otomobil sürücüsü, olayın ardından hızla kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, İsmail Salih’e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, durumu kritik olduğu için İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye ulaştığında, İsmail Salih’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olayın tanıkları, kazanın meydana geldiği anı dehşet içinde izlerken, bölgedeki güvenlik kameralarının incelenmesi ile kazaya karışan otomobilin sürücüsünün kimliği hakkında bilgi edinilmeye çalışılacak.

Kaynak: Sözcü

İnegöl’de Kamyonet Kazası: Sürücü Hayati Tehlikede
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!