1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızılcık Şerbeti 72. Bölümde Heyecan Dorukta

Kızılcık Şerbeti 72. Bölümde Heyecan Dorukta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılcık Şerbeti Zirvedeki Yerini Koruyor

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını ise Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizi “Kızılcık Şerbeti”, Cuma akşamı ekrana gelen 72. bölümüyle izleyicileriyle buluştu ve zirvedeki yerini korumayı başardı.

Dizinin son bölümü, reytinglerde en iyi oranları elde ederek gün birinciliğini elde etti. Ayrıca, dizinin tüm izleyici gruplarında bir önceki haftaya göre daha yüksek reytingler alarak izleyici sayısını artırması dikkat çekici bir detay oldu. Her bölümünde sosyal medyada büyük yankı uyandıran dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X platformunun TT listesinde 6 saat boyunca yer alarak gündeme damga vurdu.

72. Bölümde Neler Oldu?

  • Pembe ve Abdullah Boşanmaktan Vazgeçti!
  • Cansu ve Fatih Sevgili Mi?

Son bölümde, Ömer ve Kıvılcım’ın eski dostlar gibi bir araya geldiği sahneler dikkat çekti. Kıvılcım’ın telefonuna casus yazılım yükleyerek onu yakın takibe alan Cemal, bu duruma çılgına döndü. Evliliklerine devam etme kararı aldıklarını çocuklarına açıklayan Pembe ve Abdullah, Görkem’in ailesini akşam yemeğinde ağırlayarak Nursema’nın yeni işini konuştular.

Ayrıca, Nursema’yı evden göndermek için Firaz ile işbirliği yapan Görkem’in planı işlemeye başladı. Firaz ile yeni bir işe başlayan Nursema’nın yaşayacakları ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Diğer yandan, Mustafa ve Nilay’ın evliliğini bitirmek için planına devam eden Görkem, Fatih’i barışmaya ikna edemedi. Giray’ın babasının ölümüyle Ünallar, Giray’ın evine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Cenazenin ardından eve gelen avukat, mirasın Giray ve Heves’e kalmadığını açıkladı.

Heyecan dolu bu bölümde, Ömer, Kıvılcım’ı geride bırakarak hayatına Cansu ile devam etme kararı aldı. Bölümün final sahnesinde ise Fatih’in, Cansu’nun evine gelmesi ve Cansu’nun kapıyı “Hoş geldin sevgilim” sözleriyle açması izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Kızılcık Şerbeti 72. Bölümde Heyecan Dorukta
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!