1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yenidoğan Çetesi Soruşturması: Özel Reyap Hastanesi’nde Yaşananlar

Yenidoğan Çetesi Soruşturması: Özel Reyap Hastanesi’nde Yaşananlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan Çetesi Soruşturması: Hastanelerdeki Durum

Yenidoğan Çetesi Soruşturması: Hastanelerdeki Durum

Yenidoğan çetesi soruşturması çerçevesinde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, bebek ölümlerinin yaşandığı hastanelerde kapsamlı incelemelerini sürdürüyor. Soruşturma devam ederken, ilgili hastanelerin ruhsatları iptal edilmeye devam ediyor. Bu süreçte, ruhsatı iptal edilen hastanelerden biri olan Esenyurt’taki Özel Reyap Hastanesi’nin önünde, hasta yakınlarının bekleyişinin devam ettiği gözlemleniyor.

“Cansız Bedeni Bize Teslim Ettiler”

Özel Reyap Hastanesi’nde yakınlarını kaybeden Kudret Kısa, daha önce sağlıklı olduğunu düşündüğü akrabalarının hastanenin ihmali sonucunda yaşamlarını yitirdiğini öne sürdü. Kısa, “Yaklaşık 7-8 akrabamız buraya geldi, sağlık durumları gayet iyiydi. Ancak yoğun bakıma alındıktan sonra, maalesef cansız bedenlerini bize teslim ettiler. Gerçekten hastane kapatıldı mı, herhangi bir işlem yapıldı mı diye merak edip buraya geldim.” şeklinde konuştu.

“Diyerek Bir Şey Bulamıyoruz, Bu İnsanlık Dışı”

Özel Reyap Hastanesi’nde tedavi gören bir hasta yakını, hastalarının sevkini almak için hastaneye geldiğini belirtti. “Ziyaret amaçlı geldik. Akşamüstü hastamızın sevkini isteyeceğiz. Hastanenin kapatılması, mevcut durumlar göz önüne alındığında en mantıklısı olmuş. Ancak bu duruma dair söylenecek bir şey bulamıyoruz, gerçekten insanlık dışı bir durumla karşı karşıyayız.” ifadelerini kullandı.

Tabela Branda ile Örtüldü

İddianamede adı geçen Özel Reyap Hastanesi’nin tabelasının branda ile örtülmesi dikkat çekerken, hastane önünde polis ekiplerinin bekleyişinin sürdüğü görüldü.

Kaynak: Sözcü

Yenidoğan Çetesi Soruşturması: Özel Reyap Hastanesi’nde Yaşananlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!