1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Konyaspor’u Semih Kılıçsoy’un Penaltısıyla Geçti

Beşiktaş, Konyaspor’u Semih Kılıçsoy’un Penaltısıyla Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Konyaspor’u Ağırladı

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, TÜMOSAN Konyaspor’u konuk etti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, son oynadıkları Gaziantep FK maçının ilk 11’ine göre bir zorunlu olmak üzere toplamda 2 değişiklik yaptı. Van Bronckhorst, Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelede ilk 11’de yer alan Joao Mario’yu yedeğe çekti. Ayrıca, sakatlığı nedeniyle Gabriel Paulista da kadroda yer almadı. Bu iki oyuncunun yerine savunmada Emirhan Topçu, kanatta ise Semih Kılıçsoy ilk 11’de görevlendirildi.

Semih Kılıçsoy’un Etkileyici Performansı

Beşiktaş’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, tüm kulvarlarda 7 maç sonra ilk 11’de sahaya çıktı. 19 yaşındaki futbolcu, son olarak 29 Ağustos’ta İsviçre ekibi Lugano ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında başlangıç kadrosunda yer almıştı. Bu süreçte, Van Bronckhorst tarafından ilk 11’de tercih edilmediği 7 maçın 6’sında sonradan oyuna dahil olmuş, birinde ise süre bulamamıştı.

Konyaspor maçının 28. dakikasında, Semih Kılıçsoy takımına önemli bir penaltı kazandırdı. Ceza sahası içinde gösterdiği şık bir çalımla Nikola Boranijasevic’i geçmeyi başaran genç futbolcu, rakibinin müdahalesiyle yere düştü. Hakem Kadir Sağlam, bu pozisyon sonrasında penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Ciro Immobile, vuruşunu yaparak Beşiktaş’ı maçta 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu önemli maçta Beşiktaş, genç oyuncusunun katkısıyla galibiyet için ilk adımı atmış oldu.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş, Konyaspor’u Semih Kılıçsoy’un Penaltısıyla Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!