1. Haberler
  2. Medya
  3. Kızıl Foncalar 23. Bölüm Özeti

Kızıl Foncalar 23. Bölüm Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cüneyd, bir gün zihninin derinliklerinde kaybolmuşken, evinde Zeynep ile karşılaşır. Bu beklenmedik buluşma, Sadi’nin son anda bulduğu çözüm sayesinde Meryem’i Naim’in elinden kurtarmıştır. Dergahta ise Melike’nin başına gelen olaylar, tüm dengeleri altüst eder. Levent, bu karmaşık durumun ardından, kızların okumasını engelleyen Vahid’i köşeye sıkıştırmak için büyük bir fırsat yakalar. Ancak Vahid, hem bu tuzağı boşa çıkarmak hem de Levent’i yerle bir etmek için kararlıdır. Bu süreçte Meryem, Zeynep ve Birgül’ün yardımları onun için hayati öneme sahip olacaktır.

Meryem, Levent ile kağıt üzerinde bir evlilik fikrini bile kabul edemeyen Mira’nın gönlünü kazanamazsa, gerekirse hapse dönmeyi göze almıştır. Hasna, Kevser yüzünden Sadi Hüdayi’yi köşeye sıkıştırınca, Cüneyd’in durumuyla ilgili gerçeği öğrenen Sadi, onu Vahit’ten korumak için Levent’ten yardım talep eder. Ancak Cüneyd’in durumunu herkesten gizlemek zorundadırlar. Levent, Cüneyd’i gizlice yanına almak için çabalarken, Cüneyd her adımda karşısına çıkan geçmişinin gölgesinde büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelir.

Zeynep, Cüneyd’i yaklaşan tehlikeden kurtarmak için çabalarken, çok zor bir kararın eşiğine gelir. Cüneyd’in kaderine yön vermek zorunda kalırken, bu kararın Vahid’in gizemli kitabı arayışını da etkileyeceği açıktır. Mira, tüm bu iniş çıkışlarına rağmen, evliliği bir şartla onaylayacağını belirterek Meryem’i imkansız bir seçime zorlar.

Kızıl Foncalar’ın 23. bölümü bu akşam saat 20:00’de NOW kanalında ekranlara gelecek!

Kızıl Foncalar 23. Bölüm Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!