1. Haberler
  2. Medya
  3. Annem Ankara: Fedakarlık ve Umut Dolu Bir Hikaye

Annem Ankara: Fedakarlık ve Umut Dolu Bir Hikaye

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Annem Ankara’dan Çarpıcı Afiş

Yakın dönem Ankara’sını etkileyici bir gerçeklik ile ekrana taşıyacak olan “Annem Ankara” dizisinden dikkat çekici bir afiş geldi. Yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan bu dizinin afişi, “Acıyı bal eyleyen annelerimize…” ifadesiyle kalplere dokunuyor.

Benim Annem Ankara’ydı

1990’lı yıllarda Başkent Ankara’da geçen ve kimseye evlat olamamış bir adam ile çocuklarına bakabilmek için erken yaşta emekli olan vefakâr bir kadının hikayesini anlatan bu dizi, Kanal D ekranlarına geliyor. “Benim annem Ankara’ydı. Denizi, boğazı yoktu ama direnişti, mücadeleydi!” mottosuyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Başrollerde ise ünlü oyuncular Bergüzar Korel (Zuhal) ve Mehmet Günsur (Hasan) bulunuyor.

Gün Batımında Ankara

Yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin etkileyici afişi, sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Afişte Zuhal, üç erkek çocuğuyla birlikte günbatımında Ankara’ya doğru bakarken, yaşanan her zorluğa rağmen hayata dair umutlarını asla yitirmeyen annelere selam duruluyor. Afişteki “Acıyı bal eyleyen annelerimize…” sloganı, annelerin fedakarlığını ve azmini simgeliyor.

BKM İmzalı Proje

Senaryosunu Başak Angigün‘ün yazdığı, BKM imzalı Annem Ankara dizisinin yönetmenliğini ise usta isim Faruk Teber üstleniyor. Bu güçlü ekip, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Geniş ve Güçlü Kadro

Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Korel ve Günsür’ün yanı sıra, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan gibi isimler de yer alıyor.

Yakında Kanal D’de

Yakında Kanal D'de

Annem Ankara, yakında Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Dizi, izleyenleri derin bir hikaye ile sarmalayıp, annelerin fedakarlıklarını ve yaşam mücadelelerini gözler önüne serecek.

Annem Ankara: Fedakarlık ve Umut Dolu Bir Hikaye
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!