1. Haberler
  2. Medya
  3. Show TV’de Yeni Bölüm Heyecanı: ‘Sandık Kokusu’

Show TV’de Yeni Bölüm Heyecanı: ‘Sandık Kokusu’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sandık Kokusu’, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümden merak uyandıran ikinci tanıtım yayınlandı.

Tanıtımda, Karsu, Ayça’dan gelen kırk bir gülü Bora’ya vererek kıskanmadığını gizlemekte zorlanıyor. Bu kıskançlık, izleyicilerin dikkatini çekerken, Gülnaz’ın hoşlandığı kişinin Albay olmadığını öğrenmesiyle yaşadığı şok anları da dikkat çekiyor. Gülnaz, gerçek Albay ile tanışırken, Filiz’in onu gönderme planları da suya düşüyor.

Ayrıca, Ayça’nın Bora ile buluşma planı yaparken, Bora’nın yanında şık giyimiyle dikkat çeken Karsu’yu görünce ne yapacağını şaşırması, izleyenleri meraklandırıyor. Karsu’nun Bora ile nereye gideceği ise büyük bir sır olarak kalmaya devam ediyor.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 31. bölümünde, Karsu, Irmak’ın evde olmadığını öğrenince Mert ve Kıvanç ile birlikte mahalleye doğru hareket etmişti. Irmak’ı nasıl bulacakları ise yeni bölüme dair soruları artırıyor.

“Kara sevdaya düştüm…” ifadesiyle dikkat çeken #SandıkKokusu, yeni bölümüyle 23 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak! 📺 @ShowTV

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ‘Sandık Kokusu’ dizisinin başrollerinde ise; Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert), Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler yer alıyor.

Unutmayın, ‘Sandık Kokusu’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de sizleri bekliyor!

Show TV’de Yeni Bölüm Heyecanı: ‘Sandık Kokusu’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!