1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye’de Hakan ve Nigar Arasındaki Gerilim

Masterchef Türkiye’de Hakan ve Nigar Arasındaki Gerilim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef Türkiye’nin Tartışmalı İsimleri: Hakan ve Nigar

Masterchef Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Hakan ve Nigar, yarışmanın her bölümünde gerilim dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Sürekli bir gerginlik içinde olan bu ikili, izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ederken, geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde de yine gündem oldular. Dokunulmazlığı kazanan Hakan, Nigar’ı eleme adayı olarak göstermesiyle şaşkınlık yarattı. Nigar, bu duruma oldukça tepki gösterdi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Hakan, eleştirilerin hedefi haline gelince, Instagram hesabından bir mesaj paylaşarak yaşananları savunma gereği hissetti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dün gelen linçler, tehditler ve hakaretlerden sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Programın olay örgüsü ile izleyenler benim Nigar Hanım’ı neden potaya yolladığımı anlayabilirler. Nigar’ı potaya yollamamın en büyük sebebi, beni tehdit etmesidir. Hem programda alenen tehdit edip, hem de eşinden gelen ‘Onu evinden aldıracağım’ söylemleri nedeniyle Nigar’ı potaya göndermiş bulunmaktayım. Bu zamana kadar yaptığı haksızlıklar, sürekli beni zan altında bırakması ve yalan söylemesi, alenen tehdit etmesi bu tutumumu sergilememdeki en büyük neden. Programla hiçbir alakası olmayan geçmişteki zor günleri ajitasyon yaparak anlatması da cabası.”

Eşinin Gönderdiği Mesajı Paylaştı

Hakan, Nigar’ın kendisine gönderdiği bir mesajı da takipçileriyle paylaştı. O mesajda şu ifadeler yer alıyordu:

“Merhaba, ben Nigar’ın kocasıyım. Sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım.”

Yeniden Gündeme Geldi

Bu mesaj, Masterchef Türkiye’nin yeni bölümünde yeniden gündeme geldi. Nigar, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeni bölümde yaptığı açıklamada, “Yapılmış olan bir hata var. Arkadaşlarımdan ve sizlerden özür diliyorum. Eşim bu durumu elbette izliyor. Çocuklarım da izliyor, ağlıyorlar. Onlar ağlayınca eşim sinirleniyor ve gece mesaj atıyor. ‘Ben de seni unutmayacağım’ yazıyor.” şeklinde konuştu.

Nigar Zorlu Hayatını Anlattı

Eleme adayı olmadan önce Danilo şef ile dertleşen Nigar, zorlu hayat hikayesini de paylaştı. Nigar, duygularını şu şekilde ifade etti:

“Beni üzüyor bu konular. Hiç mutlu hissetmiyorum gerçekten. Ben çok tartışmayı seven bir insan değilim. Eşimle bile hiç tartışmadım. Böyle olmasını istemiyorum. Elimden de bir şey gelmiyor çünkü ben böyle bir insanım. Olayların üzerine gidemiyorum ve adapte olamıyorum. İnanın bana, kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir onu görmüyordum. Bu program sayesinde barıştım kardeşimle. Annemle 10 senedir konuşmuyorum. Bunlar benim için zor şeyler. Kavga edemiyorum. Babam alkolik bir adamdı ve bizi çok döverdi. Kavga benim için korkunç bir şey. Gerçekten bunu yenemiyorum. Çünkü çok zor bir çocukluk geçirdim. Babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca saklanma ihtiyacı duyuyorum.”

Masterchef Türkiye’de Hakan ve Nigar Arasındaki Gerilim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!