1. Haberler
  2. Dünya
  3. Trump, Harris’e Fast Food Restoranında Yanıt Verdi

Trump, Harris’e Fast Food Restoranında Yanıt Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trump’tan Harris’e Fast Food Restoranında Yanıt

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, gençlik yıllarında bir fast food restoranında çalıştığını iddia eden Demokrat rakibi Kamala Harris’e inanmadığını ifade etti. Bu durumu Pensilvanya eyaletinde düzenlediği bir etkinlikte gündeme getiren Trump, ziyaret ettiği restoranda patates kızartması yaparak ve müşterilere servis ederek dikkat çekti.

Eski ABD Başkanı Trump, etkinlik kapsamında girdiği fast food restoranında, “Herkese merhaba, bugün burada ilk günüm, bir iş arıyorum.” diyerek kendisini bekleyen kalabalığa selam verdi. Restoranda çalışanlarla samimi bir şekilde tokalaşan Trump, ceketini çıkararak bir önlük giydi ve patates kızartması makinesini kullanan çalışandan bu süreç hakkında bilgi aldı.

Sonrasında makinenin başına geçen Trump, dikkatle patatesleri kızarttıktan sonra diğer işlemleri de başarıyla tamamlayarak arabaya servis için bekleyen birkaç aileye menülerini sundu. Bu esnada, Trump’a çevrede bulunan Cumhuriyetçi destekçiler yoğun ilgi gösterdi.

Arabaya Servis Sırasında Eğlenceli Anlar

Arabaya servis yaparken bekleyen müşterilerle sohbet eden Trump, “Şu anda Kamala’dan 15 dakika daha fazla çalıştım.” diyerek espri yapmayı ihmal etmedi. “Tüm hayatım boyunca bunu yapmak istemişimdir, şimdi yapacağım çünkü o bunu yapmadı.” ifadeleriyle dikkat çekti. Bu sırada, Harris’in başkan adayı olduktan sonra katıldığı bir programda gençlik yıllarında bir fast food restoranında çalıştığını, patates kızarttığını ve daha sonra kasada görev aldığını söylemesini hatırlatarak, bu söylemin asılsız olduğunu savundu.

Restorandaki etkinliğin ardından, Trump, lüks özel aracına binerek mekandan ayrıldı. Bu olay, hem Trump’ın hem de Harris’in gençlik yıllarındaki iş deneyimlerini gündeme taşıyarak, seçim sürecinde ilginç bir tartışma başlatmış oldu.

Kaynak: Sözcü

Trump, Harris’e Fast Food Restoranında Yanıt Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!