1. Haberler
  2. Magazin
  3. Umut Akyürek ve Kızı Melek Bal’ın Zorlu Mücadelesi

Umut Akyürek ve Kızı Melek Bal’ın Zorlu Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek ve Kızı Melek Bal’ın Zorlu Mücadelesi

Umut Akyürek, 2004 yılında ses sanatçısı Oktay Ertuğrul ile hayatını birleştirmiştir. Çift, 2005 yılında dünyaya gelen kızları Melek Bal ile birlikte ailelerini genişletmiştir. Umut Akyürek, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, kızının davranışlarından dolayı yaşadığı korkuları dile getirmiştir. Kendisini odaya kilitleyerek, Melek Bal’ın kontrolsüz tepkilerinden kaçmaya çalıştığını belirtmiştir.

Akyürek, sosyal medyadan paylaştığı bir videoda, “Kızımın ya birine zarar vereceğinden ya da kendine bir şey yapacağından korkuyorum” diyerek, eşine bıçakla saldırdığını ve kendisine fiziksel şiddet uygulandığını aktarmıştır. Umut Akyürek’in bu sıkıntılı süreçteki duyguları ise şu şekilde ifade edilmiştir:

“Çok kontrolsüzce rahatsızlığından dolayı kendini frenleyemediği için hiçbir konuda korkunç boyutlara vardı iş. Ben şu an kendimi odaya kilitledim, iki gündür yoktu. Çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylar var, madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde bu illet var.”

Dikkat Eksikliği ve Uyuşturucu Sorunu

Ünlü çift, bugün “Aramızda Kalmasın” programına katılarak yaşadıkları zorlu süreci paylaştılar. Umut Akyürek, 13 yaşındaki kızlarının uyuşturucuyla tanıştığını ve bunun kendilerine büyük bir travma yaşattığını anlattı. Akyürek, “Melek Bal hiperaktif bir çocuktu. Dikkat eksikliği vardı. 18 yaşına kadar bir teşhis konmuyor. Anne babanın ortak hareket etmesi çok önemli. İlaç tedavisi olabilir dediler. Birdenbire çocuğunuz agresifleşiyor. Okuldan kaçmalar, evden kaçmalar başladı. Okuldan arkadaşı Melek Bal’a geldi; biz onu tanıyoruz. Ben de içsem korkunç şeyleri aynı şeyleri yaparım. ‘Ben Ayşe’ye gideceğim’ diyor, telefonlarını kapatıyor. Zaman zaman 2-3 gün ulaşamadığımız oldu. Bir keresinde devlet yardım etti, Allah razı olsun.” dedi.

Umut Akyürek, sözlerine devam ederek, “Yarın görüşeceğiz, telefonda da konuşuyoruz zaten. Nereye isterseniz beni götürün diyor. Melek Bal o kadar umursamaz haldeydi ki onu asla ve asla kafasına takmayacak. Durumu berbat halde.” şeklinde ifade etti.

Ev Değiştirme Zorluğu

Oktay Ertuğrul ise, “7 yaşından itibaren bizi uyardılar. Dikkat eksikliğiyle ilgili Melek Bal’ın uyum sorunu olduğuna dair. 12 yaşında hareketlilik başladı. Maddeye geçişi 13’e doğru oldu. Biz hemen hastaneye ilk yatışını yaptık. İlk yatışı 13 yaşında oldu. Evime çağırıyorum ambulansı. 20 kere yaşadık bunu, 3 kere evimizi değiştirdik. Çaresizlik sizi çareler bulmaya zorluyor. Biz Melek Bal’ı öyle bulduk ki… Yurt dışına yollamayı düşündük.” ifadelerini kullandı.

Umut Akyürek ve Kızı Melek Bal’ın Zorlu Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!