1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fethullah Gülen’in Ölümü ve Hakan Şükür’ün Tepkisi

Fethullah Gülen’in Ölümü ve Hakan Şükür’ün Tepkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahçı Terör Örgütü’nün lideri Fethullah Gülen’in ölüm haberi, Türkiye’de büyük bir yankı uyandırdı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, bu habere ‘ateşi bol olsun’ şeklinde tepkilerle karşılık verdi. Bu durum, toplumun farklı kesimlerinden gelen duygusal tepkileri de gözler önüne serdi.

Futbolculuk kariyerinin yanı sıra siyasi yaşamı boyunca FETÖ ile bağlantılı olan eski futbolcu Hakan Şükür, uzun yıllardır ABD’de yaşayan bir isim olarak dikkat çekiyor. Türkiye’den kaçtıktan sonra orada yaşamını sürdüren Şükür, Gülen’in ölüm haberinin ardından sosyal medya üzerinden ilgi çekici bir paylaşımda bulundu.

“HERKES O TERAZİYE ÇIKACAK”

Türkiye’de sosyal medyada yayılan birçok paylaşım, Gülen’in ölümünü olumlu bir şekilde yorumladı. Ancak Hakan Şükür, yıllardır FETÖ yapısı ile bağını koparmadığı bilinen bir isim olarak, şu ifadeleri kullandı:

“Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese..” Twitter Paylaşımı

10 YILDIR ABD’DE YAŞIYOR

Hakan Şükür, 2015 yılında milletvekilliğinin sona ermesinin ardından ABD’ye yerleşti. O günden bu yana ailesiyle birlikte Türkiye’ye girmedi. Şükür hakkında FETÖ üyeliği başta olmak üzere birçok farklı suçtan yakalama kararı bulunuyor. Türkiye’deki evleri, işyerleri ve banka hesapları devlet tarafından el konularak kapatılmış durumda.

Bu gelişmeler, Hakan Şükür’ün ve FETÖ ile bağlantılı kişilerin Türkiye’deki durumunu daha da karmaşık hale getiriyor.

Kaynak: Sözcü

Fethullah Gülen’in Ölümü ve Hakan Şükür’ün Tepkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!