1. Haberler
  2. Spor
  3. Nuri Şahin’den Real Madrid Maçı Öncesi Sürpriz Antrenman Kararı

Nuri Şahin’den Real Madrid Maçı Öncesi Sürpriz Antrenman Kararı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BVB Teknik Direktörü Nuri Şahin’den Sürpriz Karar

Borussia Dortmund’un (BVB) teknik direktörü Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Real Madrid maçı öncesinde dikkat çekici bir karar alarak bir ilke imza atıyor. Bu karşılaşma, geçtiğimiz sezon 2-0 mağlup oldukları finalin tekrarı niteliğinde. Nuri Şahin, Sarı Duvar’ın teknik direktörü olarak, kritik bir deplasman maçı öncesinde rakip stadyumda antrenman yapmama kararı aldı.

Dortmund, Nuri Şahin’in aldığı bu karar doğrultusunda son antrenmanını bu sabah saat 11.30’da Brackel’deki kendi antrenman sahasında gerçekleştirerek Madrid’e yola çıkacak. Uçakları öğleden sonra 15:00’te Madrid’e hareket edecek.

TAKTİKSEL ANTRENMAN SIR GİBİ SAKLANIYOR

Alman basınında yer alan Bild gazetesinin haberine göre, Nuri Şahin’in bu kararı almasındaki temel sebep, ‘Madrid casusları’ endişesi. 36 yaşındaki teknik adamın, Estadio Santiago Bernabéu’da saklanan Real Madrid casuslarından çekindiği belirtiliyor. Bu nedenle Dortmund’un antrenmanlarının gizli tutulduğu ve taktiksel tekrarların herkesin gözünden uzak bir şekilde gerçekleştirileceği ifade ediliyor.

Dortmund’da huzur ve sessizliğin hâkim olduğu bu dönemde, takımın Madrid maçı öncesi hazırlıkları titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: Sözcü

Nuri Şahin’den Real Madrid Maçı Öncesi Sürpriz Antrenman Kararı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!