1. Haberler
  2. Magazin
  3. Merve Boluğur’un Düğün ve Ayrılık Hikayesi

Merve Boluğur’un Düğün ve Ayrılık Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015 yılında Murat Dalkılıç ile hayatını birleştiren Merve Boluğur, bu evlilikten sonra yaşadığı ayrılık ile uzun bir süre duygusal olarak toparlanamadığı yönünde yorumlar yapılmıştı. 2022 yılında DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturan Boluğur’un mutluluğu, maalesef çok kısa sürdü. Evlendikten sadece 53 gün sonra boşanma kararı alarak dikkatleri üzerine çekti.

Merve Boluğur'un Düğün ve Ayrılık Hikayesi

PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Bir dönemin büyük ilgiyle izlenen televizyon dizisi Acemi Cadı ile şöhreti yakalayan Merve Boluğur, uzun bir süredir ekranlardan uzak kalsa da sosyal medya platformlarında oldukça aktif bir şekilde yer alıyor. Paylaşımları ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü güzel, takipçileriyle olan etkileşimini canlı tutmaya devam ediyor.

Merve Boluğur'un Düğün ve Ayrılık Hikayesi

YOLUNU DEĞİŞTİRDİ

Son zamanlarda Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Merve Boluğur, alışveriş merkezi (AVM) içerisinde salaş bir tarzla dikkatleri üzerine çekti. Mağazaları dolaşırken, gazetecileri fark eden Boluğur, sorulara yanıt vermemek için yolunu değiştirdi. Siyah kıyafetiyle şıklığını koruyan oyuncu, daha sonra AVM’den ayrılarak gündemden bir süre uzaklaştı.

Merve Boluğur'un Düğün ve Ayrılık Hikayesi

Merve Boluğur’un Düğün ve Ayrılık Hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!