1. Haberler
  2. Spor
  3. Suudi Arabistan, Zinedine Zidane’ı Milli Takıma Getirmek İçin Çalışıyor

Suudi Arabistan, Zinedine Zidane’ı Milli Takıma Getirmek İçin Çalışıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suudi Arabistan, Zidane’ı Milli Takıma Getirmek İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Suudi Arabistan, başarılı teknik direktör Zinedine Zidane’ı milli takımın başına getirmek için yoğun bir çaba içinde. İtalyan teknik adam Roberto Mancini’nin yönetiminde ilerleyen Suudi Arabistan, tecrübeli isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. 2026 Dünya Kupası elemelerinde Bahreyn ile 0-0 berabere kalınması ve öncesinde Japonya’ya 2-0 mağlup olunması, zaten gergin olan durumu daha da zorlaştırdı ve Mancini’nin takımın başında kalmasını neredeyse imkansız hale getirdi. Şu anda Mancini ile 2027 yılına kadar olan sözleşmenin fesih koşulları üzerinde görüşmeler yapılıyor.

Zidane Hayali

Takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı ise merakla bekleniyor. İtalyan medyasından gelen haberlere göre, Suudi Arabistanlı yöneticilerin en büyük hayali Zinedine Zidane. Fransız teknik adam, 2021 yılından bu yana takımsız bir durumda ve büyük başarılar elde ettiği Real Madrid’den ayrılmasının ardından ismi bir dizi kulüple anıldı. Cezayir, Bayern Münih, Paris Saint-Germain (PSG) ve son aylarda Manchester United gibi kulüplerle bağlantıları olsa da, henüz herhangi bir takımın başına geçmedi.

Serveti Reddetmişti

Suudi Arabistan’ın hedeflerinden biri, eski teknik direktörleri Herve Renard olsa da, en çok istenen isim kesinlikle Zidane. Ancak, başarılı teknik adam şimdiye kadar gelen teklifleri geri çevirmeye devam ediyor. Daha önce Suudi Arabistan’dan gelen 150 milyon avroluk teklifi reddettiği biliniyor. İddialara göre, Suudi Arabistan yönetimi, bu teklifin üzerine çıkarak Zidane’a yeni bir teklif sunma hazırlıkları içinde.

Kaynak: Sözcü

Suudi Arabistan, Zinedine Zidane’ı Milli Takıma Getirmek İçin Çalışıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!