1. Haberler
  2. Spor
  3. Van Bronckhorst’tan hakem sözleri ve Salih Uçan cevabı

Van Bronckhorst’tan hakem sözleri ve Salih Uçan cevabı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi’ndeki yarın oynanacak Eintracht Frankfurt maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Giovanni van Bronckhorst’un açıklamaları şöyle:

Avrupa Ligi’nde 2. maçımızı oynuyoruz. Evimizdeyiz. Geçen haftadan reaksiyon vermemiz gereken bir maç. Ligde bir reaksiyon verdik. Bir turnuva oynuyoruz ve kazanmamız lazım. İç sahada taraftaralarımızla bu kolay. Rakibimiz sezona iyi başladı. Koşan bir takım. Turnuvadaki en güçlü takımlardan birine karşı oynayacağız. İyi bir maç oynayıp puanlar almayı umuyoruz.

Ligde çok maç oynadık. Bir beraberlik haricindeki hepsini kazandık. Bizim sadece kendi yarattığımız fırsatlara, savunmamıza odaklanmamıza gerekiyor. Hakemler ve VAR kararları veriyor. Bazen bu kararlara katılmıyoruz ama saygı göstermemiz lazım. Ligde iyi oyunumuza devam ediyoruz. Yarın da kazanmamız gerekiyor çünkü kayıpla başladık. Yarın ikinci maçı oynayacağız ve puanlar için savaşacağız.

SALİH UÇAN CEVABI

Performansa göre tercihlerimi gerçekleştiriyorum. Orta sahada çok fazla oyuncumuz var. Bizim için güçlü bir pozisyon orta saha. Her oyuncuya ihtiyacımız var. Salih Uçan da bu oyunculardan biri.

 

Van Bronckhorst’tan hakem sözleri ve Salih Uçan cevabı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!