1. Haberler
  2. Spor
  3. İlhan Palut’un Bodrum FK Maç Sonrası Değerlendirmesi

İlhan Palut’un Bodrum FK Maç Sonrası Değerlendirmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlhan Palut’tan Maç Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Bodrum FK’yı 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü İlhan Palut, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada sergilenen oyunun kendilerinin beklediği gibi geçtiğini dile getiren Palut, “Topun daha çok bizde olacağı, Bodrumspor’un birebir savunmaları agresif, kontra ataklarla etkili, direkt toplarla ve duran toplarla da fırsat yakalamaya çalışan bir takım olduğunu biliyorduk,” ifadelerini kullandı.

İlk yarıdaki performanslarına değinen Palut, “Rakip kaleyi tehdit etmekten uzak kaldık. Bodrumspor’un duran toptan yakaladığı net bir pozisyon vardı. Bu, bizim adımıza maçın kırılma anıydı. Kalecimiz o pozisyonda harika bir refleksle kurtarış yaptı,” şeklinde konuştu. İkinci yarıda ise oyunu daha fazla domine ettiklerini belirten Palut, “Oyuna giren oyuncularımız katkı sağladı ve güzel bir dakikada golü bulduk. Bu, bizim için çok değerli bir üç puan,” dedi.

Ligin başlangıcının kendileri için pek iyi geçmediğini ifade eden Palut, “Son iki haftada galibiyet aldık ama hala ligin kötü başlangıç yapan takımlarından biriyiz. Beş mağlubiyet, üç galibiyet. Bu oran bizim aleyhimize. Bunu düzeltmek için daha iyi oynamaya çalışacağız,” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

İlhan Palut’un Bodrum FK Maç Sonrası Değerlendirmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!