1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fetullah Gülen’in Ölümü: Doğal Nedenlerle Hayatını Kaybetti

Fetullah Gülen’in Ölümü: Doğal Nedenlerle Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü Elebaşı Fetullah Gülen’in Ölümü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in Amerika’da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğine dair önemli açıklamalar geldi. Bu durumu detaylandıran haberler, Gülen’in ölümüne ilişkin ilk bilgileri gün yüzüne çıkardı.

Ölüm Nedeni Açıklandı

Amerika’nın Sesi muhabiri Mehmet Sümer, Gülen’in ölümünün doğal nedenlere bağlı olduğunu aktardı. Sümer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Fetullah Gülen’in tedavi gördüğü St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler, Gülen’in hastanede tedavi edildiğini ve doğal nedenlerle hayatını kaybettiğini belirtti. Bu açıklama ile birlikte hastane yönetiminin, şimdiye kadar tüm sorularımıza yanıt vermediğini de not düşmeliyim,” ifadelerini kullandı.

Kronik Sağlık Sorunları Vardı

Dün yaşamını yitiren Fetullah Gülen’in uzun bir süredir böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı gibi ciddi sağlık sorunları ile mücadele ettiği biliniyordu. Örgüt, Gülen’in ölüm haberini gizlemeyi düşünse de, sonunda bu konuda bir açıklama yapma kararı aldı. İstihbarat kaynakları, Gülen’in cenazesinin Türkiye’ye getirilmesinin söz konusu olmadığını da vurguladı.

Kaynak: Sözcü

Fetullah Gülen’in Ölümü: Doğal Nedenlerle Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!