1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kerem Bürsin’in Aşk Hayatı ve Melisa Sabancı Tapan ile İlişkisi

Kerem Bürsin’in Aşk Hayatı ve Melisa Sabancı Tapan ile İlişkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kerem Bürsin’in Aşk Hayatı ve Yeni Projeleri

Kerem Bürsin'in Aşk Hayatı ve Yeni Projeleri

Kanal D’de yayınlanan ‘Güneşi Beklerken’ dizisi ile tanınan Kerem Bürsin, şu sıralar hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla gündemde. Son olarak, Mavi Mağara adlı filmin hem senaristliğini üstlenen hem de başrolünde yer alan Bürsin’in, Sabancı ailesinin bir üyesiyle aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü oyuncunun adı sık sık farklı isimlerle anılsa da, son dönemde Sabancıların torunu Melisa Tapan ile birlikte olduğu iddiaları öne çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, senaryosunu Osman Kaya ile birlikte yazdığı ve başrolünü Devrim Özkan ile paylaştığı “Mavi Mağara” filminin tanıtım röportajları sırasında, özel hayatında birine aşık olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından, 2 aydır Melisa Sabancı Tapan ile bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Film Galasında Özel Hayatı Hakkında Konuştu

Mavi Mağara filminin galasında Kerem Bürsin, annesi Çiğdem Bürsin ile birlikte yer aldı. Gazetecilerin özel hayatı ile ilgili soruları üzerine, annesi “Ben onu hiçbir şey için baskılamam. Her şeyin bir zamanı var. Zamanı gelince sevgilisi de olur. Kesinlikle karışmadım, hiç karışmam da” diyerek kahkaha attı. Bu esnada Kerem Bürsin ise, “Annecim sen gel bence” diyerek gülümsemeyi tercih etti.

Melisa Sabancı Tapan Kimdir?

Melisa Sabancı Tapan Kimdir?

13 Ocak 1993 doğumlu olan Melisa Sabancı Tapan, eğitim hayatına Londra’da Richmond Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme ve Psikoloji üzerine lisans eğitimi alarak başladı. Ardından yüksek lisans eğitimini New York’ta Columbia Üniversitesi’nde Ekonomik ve Siyasal Kalkınma üzerine tamamladı. Eğitim hayatındaki başarıları ile dikkat çeken Melisa, aynı zamanda sosyal çevresinde de tanınan bir isimdir.

Kerem Bürsin’in Aşk Hayatı ve Melisa Sabancı Tapan ile İlişkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!