1. Haberler
  2. Medya
  3. Mehmed: Fetihler Sultanı 20. Bölüm Önizlemesi

Mehmed: Fetihler Sultanı 20. Bölüm Önizlemesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı’nın Yeni Bölümünde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, 22 Ekim Salı günü yirminci bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Tarihin en büyük padişahlarından biri olan Sultan Mehmed’in hayatını konu alan dizide, birbirinden yetenekli isimler rol almakta. Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Serdar Gökhan, Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud gibi başarılı oyuncular dizinin renkli kadrosunu oluşturuyor.

Yirminci Bölümdeki Gelişmeler

Yeni bölümde, Şehzade Beyazıd’ın başına gelen olaylar karşısında şaşkına dönen Sultan Mehmed, Gülşah ve Bahar’a ne gibi tepkiler verecek? Bu olayların ardından onlara herhangi bir ceza verip vermeyeceği merak konusu. Haremdeki sorumlulukların değişip değişmeyeceği, Mara Hatun’un krizi nasıl yöneteceği de izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Bunun yanı sıra, Demetrios’un yaşadığı derin evlat acısı nasıl dindirilecek? Bizans ve Osmanlı arasındaki çatışmanın tam ortasında yer almak istemeyen Demetrios’un gelecekteki planları neler olacak? Çocuğunun ölümünün etkisinden kurtulamayan Theodore, Demetrios’a “her şeyi bırakıp Mora’ya gidelim” derken, bu süreçte ne gibi adımlar atacak? Osmanlı divanında ise gerilim artacak.

Zağanos Paşa’nın Hamleleri

Sultan Mehmed’in izni olmadan Bali ve Hamza’ya Demetrios’u yakalamaları emrini veren Zağanos Paşa’yı bu bölümde neler bekliyor? Sultan Mehmed, işin aslını öğrenince Zağanos’a karşı nasıl bir tavır sergileyecek? Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Konstantinapol’e büyük umutlarla gelen ünlü kafir Guistiniani, Haliç’i Türklere karşı koruyabilecek mi? Karşılaştığı olumsuzluklara ve içindeki fikir ayrılıklarına rağmen İmparator’un planları nasıl gelişecek?

Galata’daki Gerginlik

Şehirde Türk casuslarının olduğunu bilen Guistiniani, bu casusları ve şüpheli kişileri nasıl yakalayacak? Galata’da Lomellino’nun Türkler tarafında yer alması karşısında Megadük Notaras nasıl bir tutum sergileyecek? Haliç’in zincirini korumak için Galata’ya gönderilen yeniçerilerin başına neler geleceği de belirsizliğini koruyor.

Öte yandan, Sultan Mehmed divanında daha önce görülmemiş büyüklükte bir meşveret tertip edilmesini istemekte ve bu meşveret sırasında sancakbeylerini de görmek arzusunda. Teke Sancakbeyi İsmail ise, büyük kuşatma öncesinde Sultan Mehmed’e karşı olan politik tavrını nasıl şekillendirecek? Tüm bu soruların cevapları, aksiyon ve gerilim dolu bölümüyle Mehmed: Fetihler Sultanı‘nda 22 Ekim Salı TRT 1’de izleyicileri bekliyor.

Mehmed: Fetihler Sultanı 20. Bölüm Önizlemesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!