1. Haberler
  2. Medya
  3. Teşkilat Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti

Teşkilat Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her hafta milyonları ekran başına toplayan Teşkilat, dün akşam yüz on altıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Pazar akşamları reytinglerde yeniden bir numara olmayı başaran Teşkilat, en önemli rakibi Deha dizisini tüm kategorilerde geride bıraktı.

Deha dizisi, izleyici gruplarında ikinci sırada yer alırken, Teşkilat dizisi, başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş’ın performansının etkisiyle çok daha iyi reytingler elde ederek birinciliğini korudu.

Pazar Akşamı Yayınlanan Bölümde Neler Oldu?

Teşkilat’ın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yaşanan olaylar oldukça heyecan vericiydi. Altay, kardeşinden gelen bir telefonla altüst oldu ve ekip hızla konum tespit çalışmalarına başladı. Selen’den geldiği düşünülen telefon sinyalinden elde edilen adrese Altay ve eski ekibiyle bir operasyon düzenlendi. Ancak gittikleri yerde Selen’i bulamadılar ve ekibe bir tuzak kurulmuştu.

Diğer tarafta, Korkut’un masada racon kesmesiyle ortalık karıştı. Ancak Korkut, istediğini elde etmeyi başardı. Kraliçe’ye ulaşmak için sürdürdüğü operasyon sırasında fazla dikkat çektiği için Akif Başkan’dan bir uyarı aldı. Aynı zamanda, varlığıyla Sedat ve Güniz’i de rahatsız etmeye devam etti.

Korkut’u yakın takibe alan Güniz ve Sedat, Zeynep’i İstanbul’a getirdiler. Kardeşini karşısında gören Korkut büyük bir şok yaşadı.

Ülke sınırında nükleer silahlar tespit edilmesiyle birlikte Teşkilat, her türlü önlemi almak ve düşmanın elindeki çantayı ele geçirmek için hızlı bir şekilde harekete geçti. Kate, Selen’i kullanarak Altay’dan şifreyi alabileceğini düşünerek yeni bir plan yaptı.

Altay, kendi hayatını riske atarak Makinist ile buluşmaya gitti. Altay’ın verdiği şifreyle verileri elde edeceğini düşünen Kate’i büyük bir sürpriz bekliyordu. Kurulan sistem sayesinde bilgisayardaki veriler Teşkilat’a aktarılmaya başladı.

Bu sırada, hayatı tehlikede olan Altay, Neslihan’ın hızlı hamlesiyle kurtarıldı. Ancak Kate, şifrenin sahte olduğunu anlayınca Teşkilat’a yapılan veri akışı kesildi. Neslihan, hayati bir karar vererek düşmanın elindeki çanta için imha protokolünün uygulanmasını istedi.

Herkesin peşinde olduğu çanta havaya uçarken, Neslihan ve ekibi için yeni bir dönem başlamış oldu. Teşkilat, Altay’dan Tuna’ya kadar, yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de devam ediyor…

Teşkilat Dizisi Reytinglerde Zirveye Yerleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!