1. Haberler
  2. Magazin
  3. Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın’a Kapılarını Açtı

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın’a Kapılarını Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serpil Çakmaklı’nın Yazlık Evi Evrim Akın ile Görücüye Çıktı

Serpil Çakmaklı'nın Yazlık Evi Evrim Akın ile Görücüye Çıktı

Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından biri olan Serpil Çakmaklı, Devlet Kuşu ve Yılanların Öcü gibi ikonik filmlerdeki rolleriyle hafızalarda yer edinmiş bir isim. Çakmaklı, yazlık evinin kapılarını Evrim Akın‘a açarak, Kanal D’de yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programının bu haftaki konuğu oldu.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın'a Kapılarını Açtı

Yazlık Olarak Kullandığı Evi

Evini yazlık olarak kullandığını belirten Serpil Çakmaklı, deniz manzaralı 3+1 dairesinin mobilyalarındaki altın varakların göz alıcı olduğunu ifade etti. Çakmaklı, “Biz zor koşullar altında Yeşilçam’da var olduk. Zaten ben programlara katılmıyorum ama sizler için özel olarak evimi açtım. Burası benim yazlık mekanım.” dedi.

Kızı Nedeniyle Ekranlardan Uzak Kaldı

Kızı Merve yüzünden uzun bir süre ekranlardan uzak kaldığını dile getiren Çakmaklı, “Bir güzellik salonum vardı. Kızım o salonu görünce, ne iş gözüm gördü, ne de anlaşmalar… Hepsini iptal ettim. Şu an o kadar sevenlerimden baskı var ki, dönebilirim ama yine de seçici olacağım. Çok sayıda iş teklifi aldım. Ekip işi bu, şu an şartlar çok daha iyi. Oyuncunun konforu var. Ancak bir şeyi tasvip etmiyorum; her senaryoda aile kavramı çok zedeleniyor.” şeklinde konuştu.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın'a Kapılarını Açtı

Eski Dostlukların Önemi

90’lı yıllara damga vuran saçıyla dikkat çeken Serpil Çakmaklı, herkese güvenmediğini vurgulayarak, “Ne varsa eski dostluklarda var. Az ve öz gidiyoruz. Uzağa gelmemden belli değil mi?” ifadelerini kullandı.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın'a Kapılarını Açtı

Serpil Çakmaklı’nın evinin muhteşem manzarası…

Banu Alkan ile İlişkisi

Yıllardır Banu Alkan’ı görmediğini belirten Çakmaklı, “Benim herkesle aram çok iyi. Hayat gerçekten çok kısa, geçmişe takılıp kalmıyorum. Hiç kimseye kinim yok, hepsini geride bıraktım. O da benim meslektaşım. Ben onun evine gittim, o da bana Etiler’de geldi ama yıllardır görüşmüyoruz.” açıklamasında bulundu.

Vefa ve Kaybettiği Arkadaşları

Hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde gösterdiği vefa ile dikkat çeken Çakmaklı, “Eski dostlarından orada bulunanlar vardı ama sadece sinemadan gelenler olmaması benim için çok üzücüydü. Orada arkadaşları vardı ama oyuncu olarak sadece Nuri vardı. Bu büyük bir üzüntü. Tabii ki insanlar mecbur değil, ama vefa oradan sonra başka bir yerde bulunmuyor.” şeklinde konuştu.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın'a Kapılarını Açtı

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evi ile Evrim Akın’a Kapılarını Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!