1. Haberler
  2. Magazin
  3. Serpil Çakmaklı, Yazlık Evini Evrim Akın’a Tanıttı

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evini Evrim Akın’a Tanıttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serpil Çakmaklı’nın Yazlık Evi Evrim Akın’a Açıldı

Serpil Çakmaklı'nın Yazlık Evi Evrim Akın'a Açıldı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Devlet Kuşu ve Yılanların Öcü gibi yapımlarda rol alan Serpil Çakmaklı, yazlık evinin kapılarını Evrim Akın’a açtı. Kanal D’de yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programının bu haftaki konuğu olan Çakmaklı, evini tanıttı.

Yazlık Olarak Kullanıyor

Yazlık Olarak Kullanıyor

Evini yazlık olarak kullandığını belirten Çakmaklı, evinin deniz manzaralı olduğunu ve 3+1 bir daireye sahip olduğunu söyledi. Mobilyalarında kullanılan altın varaklar dikkat çekti. Çakmaklı, “Biz zor koşullar altında Yeşilçam’da var olduk. Zaten ben programlara katılmıyorum ama sizlere özel açtım. Ben burayı yazlık olarak kullanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kızı Merve ile Ekranlardan Uzak Kaldı

Kızı Merve ile Ekranlardan Uzak Kaldı

Çakmaklı, kızı Merve’nin Amerika’da yaşaması nedeniyle uzun süre ekranlardan uzak kaldığını dile getirdi. “Güzellik salonum vardı. Onu görünce ne iş gözüm gördü, ne anlaşmalar… Hepsini iptal ettim. Artık o kadar sevenlerimden baskı var ki. Ben çok rahatım dönebilirim ama tabii ki yine seçeceğim. Bir sürü işler geldi. Ekip işi bu iş. Şu an baktığımda şartlar çok daha iyi. Oyuncunun konforu var. Ancak bir şeyi tasvip etmiyorum; her senaryoda aile kavramı çok zedeleniyor.” şeklinde konuştu.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evini Evrim Akın'a Tanıttı

Eski Dostlukların Önemi

Eski Dostlukların Önemi

Serpil Çakmaklı, saçıyla 90’lı yıllara damga vurduğunu hatırlatarak, herkese güvenmediğini ifade etti. “Ne varsa eski dostluklarda var. Az öz gidiyoruz. Uzağa gelmemden belli değil mi?” dedi.

Banu Alkan ile İlişkisi

Banu Alkan ile İlişkisi

Yıllardır Banu Alkan’ı görmediğini belirten Çakmaklı, “Benim herkesle aram çok iyi. Hayat gerçekten çok kısa. Geçmişe takılı hiç yaşamıyorum. Hiç kimseye kinim yok. Hepsini geride bıraktım. O benim meslektaşım. Ben onun evine gittim, o bana Etiler’de geldi. Yıllardır görmüyorum.” şeklinde konuştu.

Ahu Tuğba’nın Cenaze Töreni Üzerine Düşünceleri

Ahu Tuğba'nın Cenaze Töreni Üzerine Düşünceleri

Hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın cenaze töreninde Serpil Çakmaklı, vefa eksikliğine dikkat çekmişti. “Eski dostlarından vardı ama sadece sinemadan gelenler olmadı, onlara çok üzüldüm. Orada arkadaşları vardı. Oyuncu olarak yoktu. Sadece Nuri vardı. O da büyük bir üzüntü oluyor. Tabii ki insanlar mecbur değil. Vefa oradan sonra başka bir yer yok.” dedi.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evini Evrim Akın'a Tanıttı

Cenaze Törenindeki Tepkisi

Cenaze Törenindeki Tepkisi

Ahu Tuğba’nın yakın dostu olan Serpil Çakmaklı, cenazeye sanat dünyasından az kişinin katılmasına sert tepki göstermişti. “İnsanların kalbinde taht kuran birinin meslektaşları tarafından bu şekilde uğurlanmasını şiddetle kınıyorum ve ‘yazıklar olsun’ diyorum. Gerçekten yazıklar olsun. Şuranın dolup taşması lazımdı. Vefasızlık her zaman var da, böyle isme mi bakılır? İsme göre mi geliyor insanlar? Yani Ahu Tuğba denilen bir gerçek yok mu sinemada? Nerede onu tanıyanlar? Tamam, çoğu değerimizi yitirdik ama daha hayatta olanlar var. Onların gelmesi gerekmiyor mu buraya? Burada olması gerekenlerden biri Banu Alkan. Çünkü o da kendisini çok iyi tanıyor. Rahmetli Oya’m olsaydı gelirdi zaten, koşa koşa gelirdi. Harika (Avcı) sanıyorum hasta, meydana çıkmıyor.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Serpil Çakmaklı, Yazlık Evini Evrim Akın’a Tanıttı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!