1. Haberler
  2. Spor
  3. Kerem Aktürkoğlu’nun 26. Yaş Doğum Günü Kutlaması

Kerem Aktürkoğlu’nun 26. Yaş Doğum Günü Kutlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan ayrılarak transfer olduğu Benfica’da harikalar yaratan genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu, 26. yaş gününü oldukça özel bir şekilde kutladı. Portekiz’de ailesinden uzakta yeni yaşına giren Aktürkoğlu, bu unutulmaz anı sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayında kutladı. Yayına tam 21 bin kişi katıldı.

Canlı yayında izleyicilerine hitap eden Kerem, duygusal bir anını paylaştı: “Bugün doğum günüm. Annem, ‘doğum gününde yalnız olacaksın orada, hep aklım sende’ dedi. Ben de ‘yayın açarım, binlerce insan gelir ve yalnız olmam’ dedim. Bu sözü söylediğimde annemin yüzündeki gülümseme beni çok mutlu etti. Bu yayını annem için açtım” şeklinde konuştu.

‘MARKETTEN KEK ALDIM’

Kerem, canlı yayında annesini arayarak ona seslendi: “Anacığım, ne yapıyorsun?” dedi. Ardından “Bugün 21 bin kişiyle doğum günümü kutluyoruz. Kekim de var, marketten aldım. Senin için de bak yiyorum. Mutlu musun? Öyle burukluk yok. Herkesin sana selamı var” şeklinde konuşarak, izleyicilerine bu özel anı paylaştı.

Kerem Aktürkoğlu’nun bu anlamlı kutlaması, ailesinden uzakta olmasına rağmen, ona duyduğu özlemi ve bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Sözcü

Kerem Aktürkoğlu’nun 26. Yaş Doğum Günü Kutlaması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!