1. Haberler
  2. Spor
  3. Asya Şampiyonlar Ligi’nde Al Hilal, Al Ain’i 5-4 Yenerek Namağlup Serisini Sürdürdü

Asya Şampiyonlar Ligi’nde Al Hilal, Al Ain’i 5-4 Yenerek Namağlup Serisini Sürdürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asya Şampiyonlar Ligi’nde Gol Dolu Maç

Asya Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında, Al-Hilal ile Al Ain karşı karşıya geldi. Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Hilal, nefes kesen bir mücadelede Al Ain’i 5-4 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü. Bu heyecan dolu karşılaşma, tam 9 golün atıldığı bir gol düellosuna sahne oldu.

NEYMAR’IN DÖNÜŞÜ

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, uzun süreli sakatlığının ardından tam 369 gün sonra sahalara geri döndü. 32 yaşındaki oyuncu, 77. dakikada oyuna dahil olarak büyük bir hasretin sona ermesini sağladı. Neymar, 18 Ekim 2023 tarihinde Brezilya’nın 2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Uruguay’a karşı oynadığı maçta sol diz ön çapraz bağında yırtık yaşayarak uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Tedavi sürecini başarıyla tamamlayan Neymar, antrenmanlara katıldı ve bu sezonki ilk resmi maçına AFC Şampiyonlar Ligi’nde çıktı.

AL HİLAL’İN GOLLÜ PERFORMANSI

Al Hilal’in gollerini atan oyuncular arasında Renan Lodi, Sergej Milinkovic-Savic ve hat-trick yapan Salem Al Dawsari yer aldı. Diğer tarafta, Al Ain’de ise Soufiane Rahimi’nin 3 golü ve Mateo Nain Sanabria’nın bir golü dikkat çekti. Maçın sonlarında konuk ekip Al Hilal’den Ali-el Bualyhi kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Asya Şampiyonlar Ligi’nde Batı Grubu’nda yer alan Al Hilal, bu galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, Al Ain 1 puanda kaldı. Bu sonuç, Al Hilal’in grup aşamasındaki iddiasını güçlendirdi.

Kaynak: Sözcü

Asya Şampiyonlar Ligi’nde Al Hilal, Al Ain’i 5-4 Yenerek Namağlup Serisini Sürdürdü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!