1. Haberler
  2. Spor
  3. Hakan Çalhanoğlu, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü’nü Kazandı

Hakan Çalhanoğlu, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü’nü Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalhanoğlu, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü’nü Aldı

İtalya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde, sporda farklı kültürler arasında örnek bir bağ kurması nedeniyle Hakan Çalhanoğlu ödüle layık görüldü. Çalhanoğlu, takımı Inter’in Serie A’nın 8. haftasında Roma ile başkentte gerçekleştirdiği maç için kamp yaptığı otelde düzenlenen törende ödülünü aldı.

‘Benim için çok değerli’

Ödülünü aldıktan sonra yaptığı değerlendirmelerde Çalhanoğlu, “Bu ödül benim için son derece önemli ve çok değerli. İnşallah sizleri her zaman güzel bir şekilde temsil etmeye çalışırım. Kişiliğim ve karakterimle çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak amacıyla bu ödüle layık görülmüş olmak beni gerçekten çok mutlu etti.” şeklinde konuştu.

Dünya Kupası Üzerine Açıklamalar

Milli takımdan yeni döndüğünü hatırlatan Çalhanoğlu, son kampın oldukça verimli geçtiğini belirtti. “Sizlerin de takip ettiği gibi, kamplarımız çok güzel geçiyor. İstediğimiz sonuçları alıyoruz ve böyle devam etmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz. Umuyorum ki Dünya Kupası’na katılma şansımız olur.” ifadelerini kullandı.

‘Lig için şu an erken’

Serie A’daki şampiyonluk yarışı hakkında da görüşlerini paylaşan Çalhanoğlu, “Henüz lig için çok erken. Bir şey söylemek doğru olmaz. Daha ligin başındayız ve önümüzde çok sayıda maç var. Tabii ki hedefimiz yeniden lig şampiyonluğunu kazanmak ve bunun için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah tekrar biz kazanırız.” yorumunu yaptı.

Transfer Söylentilerine Yanıt

Hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili de konuşan Çalhanoğlu, “Evet, şu an için sözleşmem var ve burada devam ediyorum.” şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Sözcü

Hakan Çalhanoğlu, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülü’nü Kazandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!