1. Haberler
  2. Gündem
  3. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan FETÖ Propagandası Üzerine Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan FETÖ Propagandası Üzerine Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan FETÖ Üzerine Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan FETÖ Üzerine Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen‘in vefatının ardından önemli bir açıklamada bulundu. Yerlikaya, sosyal medya platformlarında yapılan taziye ve övgü dolu paylaşımlara karşı yürütülen denetim süreçlerine dair bilgiler verdi.

Yaptığı açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın FETÖ liderinin ölümünün ardından sosyal medya mecralarında FETÖ propagandası yapan ve taziye niteliğinde paylaşımlarda bulunan 177 sosyal medya hesap yöneticisini tespit ettiğini belirtti. Yerlikaya’nın açıklaması şu şekilde oldu:

  • “Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızca; FETÖ elebaşının ölümü sonrası sosyal medya platformlarında FETÖ propagandası yapan, övücü nitelikte paylaşımda bulunan ve taziye niteliğinde paylaşımlar yaptığı değerlendirilen 177 sosyal medya hesap yöneticisi tespit edilmiştir.”
  • “Siber Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Daire Başkanlıklarımızca bu hesap yöneticileri hakkında işlem başlatılmıştır.”
  • “Siber suç ve suçlularla mücadele için 7/24 sanal devriyelerimiz görevinin başında.”

Bu açıklamalar, Türkiye’nin terörle mücadelesi kapsamında sosyal medya üzerindeki denetimlerin ne denli ciddi bir şekilde yürütüldüğünün altını çizmektedir.

Kaynak: Sözcü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan FETÖ Propagandası Üzerine Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!