1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yüreğir’de Boşanma Aşamasındaki Eşine Silahlı Saldırı

Yüreğir’de Boşanma Aşamasındaki Eşine Silahlı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüreğir’de Silahlı Saldırı: Boşanma Aşamasındaki Eşine Ateş Açtı

Olay, dün saat 21.30 sularında Adana’nın Yüreğir ilçesinde, 19 Mayıs Mahallesi’ndeki 1098’inci Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, İzzettin T., boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşegül T.’nin kaldığı kayınpederi Salih K.’nin evinin önüne gelerek beklemeye başladı. İzzettin T., daha sonra evden çıkan eşi ve kayınpederini takip ederek, park halindeki otomobile doğru yöneldi.

O sırada İzzettin T., eşi ve kayınpederinin bindikleri otomobile yaklaşarak tabancasıyla defalarca ateş açtı. Bu saldırıda Ayşegül T. bacaklarından, Salih K. ise çenesi ve kolundan yaralandı. Yaralı baba ve kızı, hızla otomobille olay yerinden uzaklaşarak en yakın Köprübaşı Polis Merkezi’ne sığındılar. Burada, polis merkezine çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Alınan bilgilere göre, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından İzzettin T., kaçmaya çalışırken yoldan geçen motosikletli bir genç olan Muhammed G.’yi durdurdu. Genç adamı silahla tehdit eden İzzettin T., motosikletini gasbetti. Motosikletle kaçmaya başlayan şüpheli, önünü kesen mahalle bekçilerine de ateş açarak bölgeden uzaklaştı. Ancak çok geçmeden, motosikleti bir sokakta terk edip yaya olarak kaçmaya devam eden İzzettin T., polisin takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

Öte yandan, İzzettin T.’nin eşi ve kayınpederine ateş açtığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerde, İzzettin T.’nin otomobille uzaklaşmaya çalışan Ayşegül T. ve Salih K.’ye doğru koşarak defalarca ateş ettiği net bir şekilde görülüyor. Şu an için şüphelinin polisteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Yüreğir’de Boşanma Aşamasındaki Eşine Silahlı Saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!