1. Haberler
  2. Magazin
  3. Rüştü Onur Atilla ve Nez’in Kısa Süren İlişkisi: Boşanma ve Ayrılık Süreci

Rüştü Onur Atilla ve Nez’in Kısa Süren İlişkisi: Boşanma ve Ayrılık Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rüştü Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız’ın Evliliği Sona Erdi

Rüştü Onur Atilla ve Sinem Ayyıldız'ın Evliliği Sona Erdi

2014 yılında nikâh masasına oturan Rüştü Onur Atilla ile Sinem Ayyıldız çifti, 10 yıllık evliliklerine 10 Haziran tarihinde tek celsede son verdi. Çiftin Kemal ve Uygar adında iki çocuğu bulunuyor. Evliliklerinin sona ermesi, birçok kişi tarafından merakla takip edildi.

Yeni Aşk: Nez ile Onur Atilla

Yeni Aşk: Nez ile Onur Atilla

Boşanmanın ardından Rüştü Onur Atilla, ‘Güldür Güldür’ programında ‘İbrahim’ karakterine hayat veren 38 yaşındaki oyuncu ile 45 yaşındaki şarkıcı Nez ile birlikte olmaya başladı. İkili, boşanmadan sadece 20 gün sonra sosyal medya hesaplarından tatil fotoğraflarını paylaşarak ilişkilerini ilan ettiler.

Aşk Kısa Sürdü!

Ancak, bu aşkın süresi de oldukça kısa oldu. Instagram hesaplarında birbirlerine aşk dolu pozlar paylaşan bu ünlü çift, geçtiğimiz aylarda sessiz bir şekilde ayrılma kararı aldılar. Özel hayatlarıyla sıkça gündeme gelen Nez ve Onur, sosyal medya platformlarında birbirlerini takipten çıkmalarıyla dikkat çekti.

Ayrılık Açıklaması

Ayrılık Açıklaması

Nez, bir takipçisinin “Onur Bey’le hiç paylaşım gelmiyor” mesajı üzerine, “Herkese yeni güzel başlangıçlar dilerim. Bir süre önce yollarımızı ayırdık” diyerek ayrılığı duyurdu.

Yıpranmadan İleri

Snob Magazin tarafından Cihangir’de görüntülenen Nez, ayrılıkla ilgili olarak “Hayatta her şey bir gün biter” ifadesini kullandı. Onur Atilla’nın eşi Sinem Ayyıldız’dan ayrılmasına sebep gösterilen Nez, sosyal medyadaki eleştiriler hakkında şöyle konuştu:

  • “Asla yıpranmadım, sadece yıpratmak isteyenler oldu.”
  • “45 yıldır böyle bir şey yapmamışım. 45 yaşından sonra da hemcinslerimi bu kadar savunabilen bir durumdayken orta parmağımı yukarı kaldırırım.”
  • “Hiçbir cana benden dolayı zarar gelmez.”

Nez, özel hayatını her zaman gizli yaşamayı tercih ettiğini belirterek, “Başka bir taraf iftiralarda bulundu. Artık çok sıkıldım bu mevzudan. Üçüncü şahısların girdiği bir şey çok sağlıklı değil.” dedi.

Rüştü Onur Atilla ve Nez’in Kısa Süren İlişkisi: Boşanma ve Ayrılık Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!