1. Haberler
  2. Gündem
  3. Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki Açıklamaları

Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Recep Tayyip Erdoğan’ın Açıklamaları

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın konuşmasından dikkat çeken başlıklar şöyle:

  • Hizmet ve Mankurtlaştırma: Milletin çocuklarını, hizmet ve himmet isimleri altında mankurtlaştıranların sonunun, tarihteki diğer insan kılıklı iblislerin sonu gibi onursuz bir şekilde olacağına vurgu yaptı.
  • Adalet ve Hainler: Bu hainlerin, tüm çabalarımıza rağmen, maalesef emrinde oldukları ağababalarının eteğine yapışarak Türk adaletinden kaçmayı başardıklarını ifade etti.
  • İlahi Adalet: İşledikleri suçların, haklarına girdikleri insanların, ifsat ettikleri genç beyinlerin ve döktükleri masum şehit kanlarının hesabını vermeden bu dünyadan gittiklerini ancak ilahi adaletten kaçamayacaklarını belirtti.
  • FETÖ ile Mücadele: Devlet olarak FETÖ’nün tamamen tasfiye olana kadar mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı. Nerede olurlarsa olsunlar FETÖ’cü sırtlan sürüsünün peşinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Sözcü

Recep Tayyip Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’ndaki Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!